13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialPrietenii durabile la Hollywood

Prietenii durabile la Hollywood

Oriunde in lume cine se aseamana se aduna. Unele vedete sunt celebre pentru relatiile lor de amicitie, chiar si in mediul competitiv de la Hollywood.

S-au intalnit initial la o auditie in Australia, dar Nicole Kidman si Naomi Watts  (foto 1) au devenit si mai apropiate de cand ambele au succes la Hollywood. Cand Kidman a traversat perioada dificila a divortului de Tom Cruise, Naomi i-a fost alaturi, iar Nicole i-a intors serviciul atunci cand Naomi s-a despartit de Heath Ledger.

Frumosii Ben Affleck  si Matt Damon (foto 2), amandoi nascuti in Boston, s-au imprietenit de cand jucau baseball in timpul scolii. Cei doi s-au mutat mai tarziu in Los Angeles si au impartit un mic apartament, in timp ce lucrau la scenariul pentru "Good Will Hunting" care i-a catapultat in prima linie de la Hollywood. Filmul a fost premiat cu Oscar pentru scenariu original. Pentru cel mai bun scenariu, filmul a primit Globul de aur. Baietii au ramas prieteni apropiati, iar astazi au impreuna o companie de productie.

Victoria Beckham si Katie Holmes sunt vazute cutreierand alaturi prin Los Angeles, de cand familia Beckham s-a mutat in California. Au fost observate impreuna la prezentari de moda din toata lumea si la iesiri in patru, cu faimosii lor barbati. Katie chiar si-a tuns parul, de obicei lung, pentru a urma moda lansata de Victoria.

Cele doua simpatice Salma Hayek si Penelope Cruz (foto 3) apar impreuna deseori pe covorul rosu si sunt vazute prezentand umar la umar diferite premii. Prietene chiar dinainte de a juca in "Bandidas", cele doua au devenit si mai apropiate in timp.

Vedetele din "Ingerii lui Charlie", Drew Barrymore si Cameron Diaz, au o relatie de prietenie atat de stransa incat au fost imortalizate imbratisandu-se in celebrul muzeu al figurilor de ceara "Madam Tussaud" din Londra. Fetele isi petrec timpul liber impreuna, la petreceri, in cluburi sau in vacante.

Pe Eva Longoria (foto 4) si Mario Lopez (foto 5) i-a unit dintotdeauna o prietenie solida, incat s-a barfit destul pe seama unei pretinse relatii amoroase intre cei doi. Dupa cum a recunoscut actorul, numai intamplarea a facut sa nu fie mai mult de o amicitie, fiind ambii permanent implicati in alte relatii.

Cele mai citite

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...
Ultima oră
Pe aceeași temă