11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialPretenţii de Mondial

Pretenţii de Mondial

Fotbaliştii au preferinţele şi pretenţiile lor. Mai ales dacă e vorba de turneul final din Brazilia. De la banane, la jacuzzi sau internet de mare viteză, cele 32 de echipe care vor lua startul la mondial în iunie i-au asaltat pe organizatori cu cerinţe care mai de care.

Portugalia vrea 6 gărzi de corp prezente, în permanenţă, în hotel. Patru dintre acestea îl vor păzi pe Cristiano Ronaldo, vedeta lusitanilor.

Algerienii vor ca în camerele lor să aibă pe masă Coranul.

Fotbaliştii din Chile pun mare preţ pe confort- aşa că cer paturi noi şi plasme cu diagonală mare în fiecare cameră. La fel şi uruguayenii care cer,  însă, aparate silenţioase de aer condiţionat în fiecare cameră. Costa Rica ţine morţis ca organizatorii să amenajeze o sală specială în care jucătorii să se relaxeze cu jocuri video.

Ecuadorienii vor ceva de acasă la ei pe masă. Le-au cerut brazilienilor ca în fiecare cameră să existe, în permanenţă, câte un coş plin cu banane importate din ţara natală.

Columbienii sunt altruişti. Cer ca 15 tineri jucători să aibă dreptul de a participa la antrenamentele fotbaliştilor.

Francezii rămân gurmanzi oriunde ar merge. Brazilienii trebuie să facă tot posibilul să le aducă mâncare Kosher pentru jucătorii musulmani. Pentru toţi ceilalţi, săpunul lichid este o cerinţă de bază.

Japonezii au nevoie de jacuzzi la Rio, iar elveţienii vor neapărat internet de mare viteză şi posturi TV din Elveţia în fiecare cameră.

Australienii nu sunt nici ei mai modeşti. Vor cele mai bune de ziare din toată lumea, zilnic în cameră. Antrenorii vor expresoare de cafea în camerele în care vor fi cazaţi. În plus, nicio persoană care nu vine din Australia să nu poată fi cazată în acelaşi hotel cu ei, scrie publicaţia Lance.

 

 

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă