15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialPreşedinta argentiniană Cristina Kirchner a ajuns la spital

Preşedinta argentiniană Cristina Kirchner a ajuns la spital

Preşedinta argentiniană Cristina Kirchner a ajuns la spital duminică seara din pricina unei "stări febrile infecţioase", potrivit unui comunicat al presedinției.

Kirchner, în vârstă de 61 de ani, "prezintă o stare febrilă infecţioasă din cauza căreia s-a decis să fie spitalizată la Clinica Otamendi din Buenos Aires, în vederea unui tratament", se precizează în comunicatul citat de Mediafax.

Preşedinta argentiniană şi-a reluat activitatea pe 21 octombrie, după un concediu de 48 de ore, din cauza unei faringite.

Kirchner s-a aflat într-un concediu de două zile şi în iulie, din cauza unor dureri în gât şi unei laringite. Concediul a fost prelungit timp de peste o săptămână, antrenând modificarea programului şi amânarea unei vizite în Paraguay.

În urmă cu peste un an, preşedinta a fost operată de un hematom cerebral şi şi-a încetat activitatea timp de şase săptămâni, iar rezultatele examenelor postoperatorii au fost pozitive.

Cele mai citite

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

Darius Olaru, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Vom petrece cât ne țin picioarele”

După ce FCSB a primit oficial trofeul de campioană a Ligii 1, primul după o „secetă” de nouă ani, căpitanul formației roș-albastre, Darius Olaru,...
Ultima oră
Pe aceeași temă