14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialPresa italiană: Un copil român a murit, la Roma, după ce a...

Presa italiană: Un copil român a murit, la Roma, după ce a căzut într-o fântână

Un copil de doar doi ani, de origine română, a murit după ce a căzut într-o fântână, la periferia oraşului Roma, declară surse citate de cotidianul italian Il Messaggero şi de site-ul de ştiri IlSussidiario.net, potrivit Mediafax. Autorităţile italiene au declanşat o investigaţie în acest caz.

Băieţelul a căzut sâmbătă seară într-o fântână cu adâncimea de nouă metri, în timp ce se juca în curtea casei familiei de români din localitatea Velletri, situată la periferia capitalei Italiei. Copilul fusese transportat în stare extrem de gravă, cu diagnosticul "înec şi stop cardio-circulator", la Spitalul "Bambino Gesù" din Roma.

După 48 de ore de comă, băieţelul a decedat luni seară, au anunţat surse medicale citate de cotidianul Il Messaggero şi de site-ul de ştiri IlSussidiario.net.

Potrivit medicilor italieni, copilul a suferit leziuni extrem de grave căzând în fântână, după care s-a înecat în apa care avea adâncimea de circa trei metri, înainte de a fi scos de bunic şi preluat de ambulanţă.

Cele mai citite

Rețetă de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește neapărat cu o porție de mici. Dacă nu vei avea unde să îi servești,...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă