18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialPredoiu: Am cerut o comunicare mai bună între ISU şi grupa operativă...

Predoiu: Am cerut o comunicare mai bună între ISU şi grupa operativă centrală

Primul-ministru interimar, Cătălin Predoiu, a declarat, marţi seara, că a solicitat o comunicare mai bună între Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi Grupa operativă centrală de la Bucureşti, între preşedinţii de consilii judeţene şi prefecţi, iar informaţiile să fie corecte, exacte, potrivit Mediafax.

“Am cerut o comunicare mai bună între Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi Grupa operativă centrală de la Bucureşti, între preşedinţii de consilii judeţene şi prefecţi. Şi am cerut transmiterea de informaţi corecte, exacte către grupa de la Bucureşti”, a spus Predoiu.

Primul-ministru interimar a spus că în teren lucrează 4.000 de angajaţi ai Ministerului de Interne cu aproximativ 2.000 de utilaje de deszăpezire, iar numărul acesta poate fi suplimentat, pot fi rotiţi lucrătorii.

De asemenea, Armata are 4.000 de oameni în teren şi o mie de utilaje, efectivele putând fi suplimentate cu 4.000 persoane.

Totodată, premierul interimar Predoiu a amintit că în localităţile unde sunt unităţi ale Armatei, care sunt incluse în planurile de intervenţie, şi factorii locali trebuie să activeze aceste planuri.

La nivel naţional, sunt blocate 237 de drumuri judeţene, iar 127 de localităţi sunt izolate din cauza condiţiilor meteo, cele mai dificile situaţii înregistrându-se în judetele Vrancea, Brăila, Ialomiţa, Buzău şi Călăraşi.

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă