11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialPorumboiu: Nu se pune problema demiterii lui Lopez Caro

Porumboiu: Nu se pune problema demiterii lui Lopez Caro

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, sâmbătă, că nu se pune problema demiterii antrenorului spaniol Juan Ramon Lopez Caro şi că la echipa moldoveană vor mai fi transferaţi 3-4 jucători, potrivit Mediafax.

“Dacă vrem să facem ceva durabil la FC Vaslui, trebuie să ne schimbăm atitudinea, nu se pune în discuţie demiterea lui Lopez Caro, mai ales că cel care l-a adus sunt eu. Nu are logică să ne pierdem încrederea, este un antrenor care munceşte foarte mult. Când văd câtă muncă depune, nu sunt îngrijorat, dimpotrivă. Este greu să formezi o echipă la nivelul la care ne dorim, antrenorul este conştinent de faptul că are mult de lucru. Faptul că nu avem încă rezultate nu mi se pare extraordinar, nici în sens pozitiv, nici în sens negativ. Drumul este destul de lung şi este timp să recuperăm”, a spus Porumboiu la Sport.ro.

Oficialul vasluian a adăugat că după meciul cu FCM Târgu Mureş, scor 1-1, din etapa a II a Ligii I, a discutat timp de aproximativ patru ore cu staful tehnic, în timp ce antrenorii luau masa la un restaurant. “Am stat după meci patru ore cu staful tehnic în discuţii şi sunt mai mult decât limpezi discuţiile noastre”, a spus Porumboiu.

Finanţatorul FC Vaslui a menţionat că la gruparea moldoveană vor ajunge până luni un portar şi “un mijlocaş de talie dintr-un campionat puternic”, urmând ca săptămâna viitoare să fie aduşi doi atacanţi, dintre care unul este nigerian.

Întrebat de ce atacantul Wesley a fost schimbat la pauza meciului cu FCM Târgu Mureş, Porumboiu a precizat că acesta a acuzat o uşoară accidentare în această săptămână, el intrând pe teren nerefăcut.

Adrian Porumboiu a menţionat, de asemenea, că portarul Cristian Hăisan şi atacantul Lucian Burdujan au fost puşi pe lista de transferuri de antrenorul Lopez Caro, acesta considerând că cei doi sunt lipsiţi de randament.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă