25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialPonta, către ministrul Apelor: „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef...

Ponta, către ministrul Apelor: „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?” (Presă)

”Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”, a întrebat-o Victor Ponta pe Doina Pană, conform Pro TV. ”Păi nu aveam chef, dar…”, a răspuns ministrul.

Discuția dintre cei doi oficiali a avut loc, marți, în timp ce se deplasau cu o barcă pe ulițele satului Beiu, din județul Teleorman.

Cu toate că apă din localităţile afectate de inundaţii nu era atât de mare, până la glezne, Ponta, Dragnea şi Pană au preferat o plimbare pe “Veneţia de Teleorman” Astfel, militarii mergeau pe lângă barca în care se aflau miniştrii şi uneori o împingeau, atunci când aceasta ajungea înt-o zonă, unde apa măsura până în 10 centimetri şi “eşua”, constată Nwscluj.ro

Bilanţul inundaţiilor provocate de revărsarea râurilor Teleorman, Burdea, Tecuci, Vedea şi Câinelui şi a afluenţilor acestora arată că 131 de case au fost inundate în localităţile Tătărăştii de Jos, Necşeşti, Ciolăneşti, Beuca Vîrtoape, Balaci, Dobroteşti, Siliştea Gumeşti şi Frumoasa.

Apele au intrat, de asemenea, în 317 curţi şi 685 de anexe gospodăreşti, afectând peste 37 kilometri de drumuri comunale, peste 7,5 kilometri de drumuri judeţene şi doi kilometri de drum forestier, viiturile distrugând, de asemenea, 35 de podeţe.

Potrivit datelor furnizate, luni, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, un număr de 30 de persoane erau izolate în satul Beuca, din cauza apelor. Pompierii au evacuat din calea viiturilor 117 oameni.

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Lando Norris a spart gheața în Marele Circ! Britanicul, campion în cursa de la Miami

Britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes) s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 găzduit duminică de Miami, în a şasea etapă a Campionatului mondial. Plecat din...

Gata cu vacanța de Paște. Românii se întorc acasă

Coloane de autovehicule care se întind pe câţiva kilometri au fost observate pe principalele artere rutiere din orașul bulgăresc Ruse, situat la granița cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă