11.2 C
București
duminică, 26 martie 2023
AcasăSpecialPoliţiştii argeşeni au descins la sediile mai multor firme şi la domiciliile...

Poliţiştii argeşeni au descins la sediile mai multor firme şi la domiciliile unor persoane, într-un dosar penal privind eliberarea de documente medicale false

Poliţiştii din Piteşti efectuează, joi, 14 percheziţii, la sediile unor firme şi la domiciliile unor persoane, într-un dosar privind eliberarea de documente medicale false, informează Agerpres. Persoanele vizate sunt suspectate de săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care fals intelectual, complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu, complicitate la fals intelectual și abuz în serviciu.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au descins la sediile unor persoane juridice și la locuințele unor persoane fizice.

În perioada 1 iunie până în prezent, persoanele vizate de această anchetă ar fi eliberat mai multe certificate medicale în care se atesta în mod fals faptul că ar fi examinat în mod direct persoanele ce au solicitat eliberarea documentelor respective, se precizează în comunicat. În urma percheziţiilor, 18 persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti pentru audieri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă