13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialPoliţist băimărean, prins la furat de cablu

Poliţist băimărean, prins la furat de cablu

Trecerea de la statutul de poliţist la cel de infractor nu este deloc un pas mare în România. Ultimul caz în care cel ce trebuie să apere legea o încalcă cu bună ştiinţă a avut loc într-o comună din judeţul Maramureş, acolo unde un agent de poliţie din Baia Mare a fost prins când încerca să fure cabluri telefonice de pe stâlpi. Horia Paşca, angajat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş, a declanşat senzorul montat pe reţeaua de telefonie de pe tronsonul Copalnic Mănăştur-Lăschia, iar după ce a tăiat cablul telefonic de la patru stălpi a fost reţinut de către câţiva agenţi ai respectivului post comunal.

 

Maşină cu numere false

Ba mai mult, maşina pe care agentul de poliţie din Baia Mare o avea la el nu era înmatriculată şi deţinea numere false. De altfel, pentru acest ultim lucru este cercetat oficial Horia Paşca, potrivit oficialilor IPJ, iar pentru tentativa de furt “încă se fac cercetări”. Poliţistul şi-a dat demisia imediat după ce a fost prins în flagrant.

“Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş nu tolerează nici un fel de abatere de la statutul poliţistului şi va lua întotdeauna măsuri ferme în astfel de cazuri”, au declarat reprezentanţii IPJ Maramureş.  

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Importanța testelor de screening pentru femei – Pasul esențial către o sănătate durabilă

Datorită progreselor rapide ale tehnologiei aplicate în medicină, femeile pot face teste de screening pentru a depista la timp boli grave, bolile canceroase, în...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă