16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialPoliticienii români au transmis mesaje de Crăciun, pe rețelele de socializare. Traian...

Politicienii români au transmis mesaje de Crăciun, pe rețelele de socializare. Traian Băsescu, Gabriela Firea și Nicușor Dan au publicat poze cu familia | FOTO + VIDEO

Președintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloș, primarul Capitalei, Gabriela Firea, șeful PMP, senatorul Traian Băsescu, și liderul USR, Nicușor Dan, sunt printre politicienii care au transmis românilor mesaje de Crăciun, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Crăciun fericit tuturor, oriunde v-ați afla!”, a scris șeful statului, în descrierea unui mesaj video adresat românilor.

La rândul său, premierul Dacian Cioloș a mulțumit românilor pentru „speranța și certitudinile” din ultimul an.

„Crăciunul a fost întotdeauna pentru mine o sărbătoare în care Credința, renăscută mereu, s-a întrepătruns cu puritatea sufletului de copil, cu protecția și iubirea părintească. Vă mulțumesc tuturor pentru speranța și cele câteva certitudini pe care le-am împărtășit împreună de la ultimul Crăciun și până azi, în Ajun. Nașterea lui Hristos să ne lumineze calea! Amin!”, a scris premierul.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat în dimineaţa Crăciunului mesajul: „Vă doresc un Crăciun cu linişte în suflet şi bucurie alături de cei dragi". În a doua parte a zilei a postat o fotografie cu toată familia, lângă brad. „Ne-am strâns în jurul bradului. Ce bine este în familie!", comentează actualul preşedinte al PMP fotografia în care apar soţia, cele două fiice Elena şi Ioana, soţul Ioanei Băsescu şi cei trei nepoţi. 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat o fotografie cu soţul său Florentin Pandele şi cu cei doi copii ai lor, ambii în port naţional. „Crăciun binecuvantat! Cu pace în suflet, familia şi prietenii adevăraţi aproape! Să iertăm, să înţelegem, să iubim, pentru a fi împăcaţi", a spus ea.

 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a postat încă din seara de Ajun o felicitare cu urarea „Crăciun fericit! Moşul să vă aducă numai cadouri frumoase!".

Liderul USR Nicuşor Dan a postat o fotografie cu bunica sa. „Vă doresc tuturor Crăciun fericit alături de cei dragi. Bunica mea, o femeie remarcabilă, ne adună în jurul ei la fiecare sărbătoare. Doresc sănătate părinţilor, bunicilor şi străbunicilor voştri", a scris el, în descrierea fotografiei.

Clotilde Armand, a transmis urările de Crăciun printr-un mesaj video, în descrierea căruia a urat românilor să nu uite „să își îndrepte bucuria către cei care au cu adevărat nevoie de ea.

 

Liderul interimar al PNL Raluca Turcan a postat o felicitare în care urează „sănătate şi bucurie alături de cei dragi".

 

Cele mai citite

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...

Un soldat american este în detenție de joi în Rusia

Un soldat american este închis de joi în Rusia, unde este acuzat de "infracţiune penală", a anunţat luni o purtătoare de cuvânt a US...
Ultima oră
Pe aceeași temă