23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialPoliția supraveghează 51 de persoane arestate la domiciliu și 137 puse sub...

Poliția supraveghează 51 de persoane arestate la domiciliu și 137 puse sub control judiciar

 În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 188 de persoane şi au fost înregistrate 33 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri, transmite IGPR.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 51 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și faţă de 137 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

În această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 33 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

În nouă cazuri, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu arestarea preventivă, în două situații cu arestul la domiciliu, în 14 cazuri cu executarea pedepsei închisorii, iar într-o situație cu măsura condamnării cu suspendare.

De asemenea, în patru cazuri a fost dispusă înlocuirea arestului la domiciliu cu arestarea preventivă, în două situații cu executarea pedepsei închisorii, iar într-un caz cu măsura condamnării cu suspendare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă