11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialPoliția a descoperit un TUNEL de sute de metri, între SUA și...

Poliția a descoperit un TUNEL de sute de metri, între SUA și Mexic. Ce utilizare avea

Autoritățile din SUA au descoperit un tunel construit artizanal, având peste 700 de metri lungime.

Tunelul trecea pe sub frontiera dintre SUA și Mexic și era folosit de traficanții de droguri. Tunelul era dotat cu sistem de iluminare şi de ventilaţie, iar înăuntru se aflau vagonete pentru transportul drogurilor. Tunelul făcea legătura între două clădiri, una din din San Diego (SUA), cealaltă din Tijuana (Mexic). Galeria avea lunginea de 730 de metri, informează AP, citată de Mediafax.

În cadrul acestei acțiuni, poliția a confiscat 12 tone de marijuana şi a arestat  22 de suspecţi, dintre care 16 în Mexic și șase în San Diego.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă