37 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialPolaris sărbătoreşte Ziua Mediului alături de preşcolari

Polaris sărbătoreşte Ziua Mediului alături de preşcolari

Polaris M Holding, alături de preşcolarii grădiniţei „Comenius” Constanţa, desfăşoară în perioada 30.05-10.06.2016, o campanie de educaţie ecologică, sub deviza „Natura ne protejează, dacă o respectăm!“.

Campania sărbătoreşte anticipat Ziua Internaţională a Mediului şi marchează două evenimente ecologice care vor avea loc în zilele de 2 şi 10 iunie.

Campania urmăreşte, pe lângă educarea şi dezvoltarea unui comportament responsabil faţă de mediul înconjurător al tinerei generaţii, şi implicarea acesteia în proiecte practice, precum: confecţionarea de obiecte din materiale reciclabile şi desfăşurarea unei acţiuni de ecologizarea a plajei “Trei papuci”.

Campania ”Natura ne protejează, dacă o respectăm! ”se desfăşoară în două etape:

În prima etapă, cuprinsă în ­perioada 30.05-2.06.2016, preşcolarii îşi vor însuşi noţiuni despre colectarea selectivă a deşeurilor, reciclare, şi vor participa la ateliere de reutilizarea creativă a deşeurilor. Copiii ajutaţi de cadrele didactice şi de către părinţi îşi vor putea testa creativitatea prin confecţionarea de obiecte din materiale reciclabile (realizarea de machete, colaje şi vestimentaţie).

La finalul acestei etape, în data de 2 iunie, ora 10.00, se va organiza o paradă a costumelor din materiale reciclabile unde ­preşcolarii îsi vor expune ­obiectele create. După prezentare va avea loc premierea lucrărilor. Toţi copiii vor primi diplome şi cadouri din partea companiei Polaris. 

Curățenie pe plajă

În cadrul celei de-a doua etape, care se va desfăşura în data de 10.06.2016, preşcolarii se vor echipa cu şepci, mănuşi şi saci şi vor demara o acţiune de ecologizare a plajei “Trei papuci”, demonstrând că un comportament responsabil faţă de mediul înconjurător nu ţine cont de vârstă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă