19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialPloieşti: Peste 500 de apartamente au rămas fără agent termic din cauza...

Ploieşti: Peste 500 de apartamente au rămas fără agent termic din cauza neplăţii datoriilor

Un număr de 451 din cele aproximativ 1.600 de asociaţii de proprietari din Ploieşti înregistrează datorii totale de 1,2 milioane lei către compania care furnizează agent termic în municipiu, societatea sistând furnizarea de agent termic către peste 500 de apartamente.

Potrivit datelor furnizate de compania Dalkia Termo Prahova, care produce, transportă şi furnizează agent termic în sistem centralizat în municipiul Ploieşti, la data de 20 septembrie 2011 un număr de 451 de asociaţii de proprietari înregistrează datorii către Dalkia Termo Prahova, valoarea totală a acestora fiind de 1.275.303 lei, scrie Mediafax.

Suma datorată de asociaţiile de proprietari din Ploieşti firmei care furnizează agent termic este considerabil mai mare faţă de cea înregistrată anul trecut.

Conform sursei citate, la data de 21 septembrie 2010, un număr de 371 de asociaţii de proprietari înregistrau debite în valoare de 937.760 lei.

Reprezentanţii Dalkia Termo Prahobva spun că au încercat să eşaloneze debitele asociaţiilor de proprietari şi au încheiat angajamente de plată cu acestea, însă nu toate asociaţiile de proprietari cu restanţe au respectat angajamentele de plată.

Din acest motiv, Dalkia Termo Prahova a sistat furnizarea energiei termice către 15 asociaţii de proprietari, fiind astfel afectate un număr de 531 apartamente.

Cele mai citite

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă