17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialPirații cibernetici au furat scenariul unui episod din Game of Thrones

Pirații cibernetici au furat scenariul unui episod din Game of Thrones

 Postul de televiziune prin cablu HBO a fost victima unui atac cibernetic, în urma căruia mai multe conținuturi exclusive ar fi fost furate, au anunțat , luni, reprezentanții companiei, pentru AFP,  potrivit Agerpres.

 Potrivit mai multor publicații americane, printre conținuturile furate ar fi și scenariul unui episod din serialul „Game of Thrones".

HBO nu a precizat natura conținuturilor piratate în urma acestui atac cibernetic, dar a dezvăluit, într-o declarație transmisă pentru AFP, că printre fișierele furate se află programe difuzate de acest post TV.

„Colaborăm cu autoritățile și cu companii externe specializate în securitatea online", au declarat reprezentanții postului HBO.

Într-un mesaj intern consultat de AFP, CEO-ul postului, Richard Plepler, i-a asigurat pe angajații HBO că managerii și echipele tehnice „lucrează fără încetare pentru protejarea intereselor noastre colective".

„Eforturile desfășurate la nivelul mai multor servicii sunt pur și simplu herculeene", a spus Richard Plepler.

Potrivit mai multor publicații americane, pirații cibernetici au furat episoade noi din serialele „Ballers" și „Room 104", dar și scenariul celui de-al patrulea episod din cel de-al șaptelea sezon al serialului „Game of Thrones", care încă nu a fost încă difuzat de postul american.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă