11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialPesti 6 -12 august

Pesti 6 -12 august

In acest weekend Pestii vor fi antrenati in activitati in primul rand legate de familie si doar pe locul al doilea vine distractia. Este ceva placut totusi in ambele directii, una fiind mai incitanta decat alta.

Ceva special se petrece in familie, poate o aniversare, o mica petrecere se va organiza, care pune pe jar toata suflarea si, chiar daca Pestii nu se dau in vant dupa asa ceva, acum le va face o mare placere. Referitor la cel de al doilea aspect, cel legat de distractia strict personala, va fi ceva inedit, undeva unde veti da o fuga pentru cateva ore pe care le veti petrece printre multi oameni cu preocupari serioase, dar care parca se joaca. Si, ce sa mai spunem, o sa va placa sa va jucati si dvs. Pe luni, marti nu veti fi intr-o dispozitie chiar asa de buna, parca sunteti suparati, nimeni nu va intra in voie, ati vrea sa fiti lasati in pace sa lucrati in ritmul propriu, asa cum vreti dvs., dar chiar asa de liberi nu veti reusi sa fiti.

Va veti descurca cumva, apoi pe miercuri, joi va trebui sa luati o decizie referitor la o activitate mai neplacuta pe care trebuie s-o finalizati dvs. Inarmati-va cu rabdare si multa intelegere, pentru ca nu veti scapa de aceasta obligatie, care dupa ce va trece va va aduce o satisfactie nebanuita, parca ati vrea sa reeditati evenimentul, pentru ca iata ceea ce a fost o obligatie s-a transformat intr-un adevarat eveniment. Pe joi, vineri in familia largita sau numai cu partenerul va aparea o mica disputa legata de bani, pe care trebuie sa-i dati dvs.

Este o problema care nu va place, va indispune la maximum, indeosebi pentru ca referitor la banii dvs. considerati ca nimeni nu trebuie sa aiba vreo pretentie. Asta nu pentru ca sunteti zgarciti ci pentru ca tocmai sub acest aspect v-ati achitat de datorii cu varf si indesat.

Oricum munca de convingere va trebui s-o duceti, nu va fi placut mai ales ca va va fi greu sa convingeti pe cineva incapatinat. Referitor la bani aveti mici incasari, iar la sanatate se lasa cu stres.

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă