16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialPeste 160 de infractori care se ascundeau de justiţie, prinşi de poliţişti,...

Peste 160 de infractori care se ascundeau de justiţie, prinşi de poliţişti, în ultima săptămână

166 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate, în ultima săptămână, de poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR.

În urma activităţilor de căutare şi identificare, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au găsit, în perioada 17 – 23 ianuarie a.c., 81 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 51 de minori.

Minorii găsiţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii au depistat 85 de persoane urmărite în interesul legii, dintre care 70 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 9 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele a 5 persoane erau emise mandate europene de arestare, iar o persoană avea sentinţă penală de internare într-o unitate spitalicească.

Printre urmăriţii prinşi de poliţie sunt persoane care se sustrăgeau pedepsei cu închisoarea pentru omor deosebit de grav, tâlhărie, proxenetism şi alte fapte grave.

Cele mai citite

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...
Ultima oră
Pe aceeași temă