9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPericolul rusesc: PSD+PRU+ALDE | OPINIE

Pericolul rusesc: PSD+PRU+ALDE | OPINIE

Dacă tot fu Ziua Națională a României, pe care o sărbătorirăm cu paradă militară, să ne amintim și de pericolele majore care pândesc România.

Pericolul numărul 1 vine de la Moscova. Simptomele bolii sunt însă aici, în interior, unde viermii trădării cangrenează organismul național prin minciuni apocaliptice și diversiuni ordinare. „Cozile de topor“ ale Moscovei se manifestă tot mai agresiv.

Recent, Parlamentul European a adoptat o rezoluție istorică. Documentul critică „propaganda antieuropeană“ a Rusiei, din ce în ce mai virulentă, inclusiv în cadrul Uniunii, unde Kremlinul susține „partide de extremă dreapta“ sau „populiste“.

Parlamentul European se declară „grav preocupat de dezvoltarea rapidă a activității inspirate de Kremlin în Europa, inclusiv dezinformare și propagandă, care vizează menținerea sau creșterea influenței Rusiei și slăbirea și divizarea UE“.

Moscova „atacă valorile democratice“ pentru „a diviza Europa și a crea impresia că statele din vecinătatea estică a UE eșuează“. „Propaganda și intruziunea presei rusești sunt deosebit de viguroase și adeseori inegale în țările din vecinătatea estică a UE.“

Recunoașteți tabloul? Rezoluția Parlamentului European descrie perfect mixul toxic PSD + ALDE + PRU + Antena 3 + RTV + TVR. Senzația este că instituția de la Bruxelles s-a inspirat din situația României, dar la fel se întâmplă și în alte țări ex-comuniste. Asistăm la o ofensivă totală a Moscovei pentru recuperarea zonei de influență din timpul Războiului Rece. Putin vrea să ne arunce din nou în sclavie!

Din nefericire, noua ofensivă de la Răsărit ne prinde nepregătiți. România nu și-a dezvoltat anticorpii necesari anihilării virusului propagandistic rusesc. Televiziunile de propagandă dispun de resurse financiare uriașe. Ele își trag seva fie din banii Securității ceaușiste, fie din căpușarea bugetelor publice, având misiunea de a sabota democrația și a încuraja anarhia. Altfel spus, ne vând pe banii noștri.

Propaganda rusă își găsește aliați de nădejde în marii escroci carpatini, cărora le e teamă de pușcărie și de confiscarea averilor. Pentru aceștia, modelul european (stat de drept, justiție, anticorupție) a devenit deja periculos. Printre tâlharii contemporani regăsim doi moguli toxici: Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță. Manifestările clinice ale televiziunilor lor – Haznaua 3 și Cocina TV – capătă, astfel, o explicație logică.

Ghiță halucinează la propria televiziune, promovându-și agresiv propriul partid (PRU – Partidul România Unită cu Rusia). Vrea amnistie fiscală și judiciară. Mesajele sale coboară discursul politic în grotele comunei primitive: „La îndemnul lui Soros, unii procurori s-au apucat să umple de dosare poporul român, ca să-i fure banii, să-i dea străinilor“. Și: „Acești ONG-iști îngrozitori încearcă să-i facă un dosar fiecărui român, ca să stea doamna Macovei și doamna Guseth să bea pe plajă“. În concluzie: „Să facem ordine în țara asta, nu să ne bage în pușcărie!“.

TVR și-a făcut transplant de Antena 3, defilând în primetime cu Ionuț Cristache (reporterul „Sărmăluță“), gazda primitoare a penalilor. Matroana televiziunii publice, pesedistoida Irina Radu, nu uită că a fost înscăunată de tandemul Corupției, Dragnea-Tăriceanu. De aceea, îl interzice pe premierul țării chiar și la „Viața satului“, acolo unde V.V. Ponta se lăfăia în campania din 2014. Dar Ponta e bun, că e cu rușii…

Actorul Florin Zamfirescu, candidat PRM, își expune la Antena 3 prostia politică urlătoare: „Soros a infestat Europa. Refugiații din Europa sunt datorită lui Soros!“.

Inamicul a fost identificat, America trebuie diabolizată, Europa trebuie pulverizată. Trădătorii profesioniști și idioții utili sunt la datorie.

Tragedia e că, în fața unui pericol atât de mare, statul român e paralizat de politicianismul găunos. Jegoșenia televizată ar putea fi stopată imediat dacă ar fi aplicată Legea audiovizualului. Dar pentru asta ar trebui să funcționeze normal Consiliul Național al Audiovizualului. Or, CNA este parazitat de ani de zile, având în componență câteva personaje sinistre, unele penale, numite acolo pe vremea ciumei USL-iste.

Dacă ar funcționa CNA și Avocatul Poporului (altă instituție bolnavă, în care sălășluiește relicva pontistă Victor Ciorbea), România s-ar putea apăra mult mai eficient de virusul rusesc. Trădătorii intereselor naționale lucrează însă pe față pentru inamic. Dacă România va cădea pradă ofensivei rusești, ei, trădătorii, vor fi noii Ana Pauker, Luca, Dej, Bodnăraș, Teohari, Ceaușescu, Pantiușa, Walter Roman, Iliescu, Brucan.

Să fim, totuși, optimiști: între timp, americanii nu s-au mai oprit la Berlin, ci au ajuns la Deveselu și Kogălniceanu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă