14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPercheziții la comercianții de băuturi alcoolice. Evaziune fiscală de peste un milion...

Percheziții la comercianții de băuturi alcoolice. Evaziune fiscală de peste un milion de euro

Poliția Capitalei face, luni dimineață, două percheziții la comercianții de băuturi alcoolice din București. Prejudiciul este de peste un milion de euro. Două persoane urmează să fie aduse la audieri la sediul Poliției Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, ar fi vorba despre soții  Ionuţ şi Mihaela Vesfrid. Anchetatorii arată că cei doi ar fi vândut, în perioada 2010-2012, alcool către marile cluburi şi ar fi făcut o evaziune fiscală evaluată la aproximativ un milion de euro.

Numele celor doi soți au apărut şi în dosarul fraudelor bancare de peste 80 de milioane de euro, în care sunt suspectaţi oamenii de afaceri Marius Locic şi Ioan Creştin. Şi numele lui Cătălin Voicu a apărut în dosarul fraudelor bancare, anchetatorii susţinând că o parte din bani ar fi fost folosiţi de omul de afaceri Marius Locic pentru a-l mitui pe fostul senator, conform Mediafax.

În dosarul fraudelor bancare au fost trimişi în judecată, în 2013, 56 de persoane, printre care omul de afaceri Marius Locic, fraţii Vasile şi Ioan Creştin şi mai mulţi directori de sucursale bancare. Soţii Ionuţ şi Mihaela Vesfrid nu sunt printre cele 56 de persoane trimise în judecată în acest dosar.

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă