14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialPeformanţă imensă pentru ciclismul românesc

Peformanţă imensă pentru ciclismul românesc

Ciclistul român Eduard Grosu a câştigat Turul Estoniei. Românul a terminat pe doi etapa de azi, după Adrian Kurek, într-o probă în care cicliştii au avut de parcurs 150 de kilometri.

Grosu a câştigat etapa de ieri din Estonia şi s-a impus azi în clasamentul general, în clasamentul realizat în funcţie de pucte, dar şi în ierarhia tinerilor.

“A fost o cursa grea, din cauza vântului, echipa a lucrat pentru mine foarte bine…sunt în formă în această perioadă şi mă simt foarte bine în timpul curselor. Este prima mea victorie într-o cursă 2.1 şi primul tur câştigat la general. Sunt în faţă în Europe Tour şi sper să mai urc. Vreau să mulţumesc echipei mele pentru munca depusă, a declarat Eduard Grosu.  

Cele mai citite

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă