14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPe banda rulanta

Pe banda rulanta

Valentin Badea: “Real Madrid este o echipa mult mai bine organizata, iar experienta din Liga Campionilor si-a spus cuvantul. Ne jucam insa sansa la Madrid. Real nu e mai buna decat Lyon, care mi s-a parut mai organizata din punct de vedere tactic. Dupa meci am dorit cu insistenta tricoul lui Ronaldo, dar am facut schimb cu Guti. Ronaldo cred ca n-a facut schimb cu nimeni”.

Dorin Goian: “Ne-am dorit enorm un rezultat bun, cu o astfel de ocazie nu te intalnesti de multe ori in cariera. Dar au fost mai buni ca noi. Sper sa ne batem pentru locul trei, pentru ca eu cred ca echipele de pe primele doua locuri deja se stiu. Sper sa mergem in Cupa UEFA”.

Banel Nicolita: “Este adevarat, am primit foarte multe goluri acasa, dar acesta este fotbalul. Se poate spune si ca asta este diferenta dintre Est si Vest. Sper sa revenim anul viitor in Liga Campionilor si sa facem mai mult. Este o veste buna ca a batut Lyon la Kiev. Cu Dinamo ne batem pentru locul trei in grupa”.

Roberto Carlos: “Steaua este o echipa foarte buna, cu viteza, care nu se teme sa joace fotbal. Noi avem mai multa experienta. Cred ca portarul Carlos este foarte bun si a facut un meci bun, dar a jucat cu Real Madrid. A fost o partida de Liga Campionilor foarte buna, nu un antrenament. Cred ca Steaua este mai buna decat Dinamo Kiev, mi-a placut mai mult, seamana cu echipele braziliene, nu are teama”.

Iker Casillas: “Cred ca important a fost sa luam trei puncte. Am facut un meci mare si important in vederea partidei cu FC Barcelona. Am dat un gol repede si lucrurile s-au schimbat. Steaua mi-a parut o echipa ce merita sa joace in Liga Campionilor, dar a dat de un Real Madrid foarte bun. Cred ca Steaua se poate califica, dar se lupta cu noi pentru locul doi, pentru ca nu cred ca Lyon mai poate fi ajunsa”.

Ruud van Nistelrooy: “Am meritat pentru ca am jucat bine, am marcat si goluri frumoase, dar si Steaua a jucat bine. Este o echipa foarte buna din punct de vedere tehnic, jucatorii sai nu renunta niciodata, dupa 3-0 au revenit la 3-1. Cred ca este greu sa vii in Romania si sa castigi, fotbalul de aici este bun, sunt jucatori cu experienta si este mereu frumos sa vii aici si sa joci fotbal. Publicul si-a sustinut jucatorii, a aplaudat ambele echipe, a fost frumos pentru fotbal”.

Sergio Ramos: “Echipa a vrut din primul minut sa faca lucrurile bine si sa castige, pentru moral, mai ales ca urmeaza meciul cu FC Barcelona, care este foarte important. Este foarte bine ca am marcat patru goluri, dar si faptul ca am jucat bine, ca am avut atitudine si daruire. Steaua si Dinamo Kiev sunt echipe diferite, au jucatori importanti, dar eu ma preocup doar de Real Madrid, nu de alte echipe”.

Emerson: “Chiar am jucat bine, nu mai jucasem asa de bine de mult timp. Am dat dovada de un mare caracter, iar cu aceasta stare de spirit, la care se adauga calitatea echipei, putem castiga orice meci”.

Marca: “Real, gura de oxigen la Bucuresti”. Real Madrid a rezolvat in mod clar duelul cu Steaua, iar cu acest triumf si-a netezit drumul spre optimi si respira inainte de a juca in compania echipei FC Barcelona, in campionatul Spaniei, scrie cotidianul Marca imediat dupa meciul de la Bucuresti. “Jucatorii lui Fabio Capello au invins cu scorul de 4-1 si cu acest triumf respira inainte de meciul cu Barca din liga spaniola. O infrangere pe teritoriul lui Dracula ar fi supt sangele multora, mai ales inaintea vizitei vampirului blaugrana pe Bernabeu. Carlos a parut mai degraba un jucator de volei decat de fotbal”, scrie cotidianul Marca.

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă