12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialPaznicul de la Crevedia care şi-a ucis vărul cu o puşcă de...

Paznicul de la Crevedia care şi-a ucis vărul cu o puşcă de vânătoare a fost arestat preventiv

Paznicul care şi-a împuşcat vărul în piept, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Crevedia, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile şi riscă o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Raluca Trandafir, pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Acesta este cercetat pentru omor calificat şi deţinere fără drept de armă letală.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost împuşcat, în piept, de vărul său, paznic în zona lacurilor Crevedia. Potrivit sursei citate, paznicul se afla împreună cu un prieten în maşină în momentul în care a venit vărul său şi a început să-i adreseze injurii, între ei existând un conflict mai vechi. Paznicul a luat din maşină o puşcă de vânătoare cu alice şi a tras în vărul său, care a decedat la scurt timp, la Spitalul Buftea.

Stelian Brăileanu, bărbatul care a tras cu puşca de vânătoare, susţine că ar fi a fost atacat de către vărul său cu un cuţit. “M-a ameninţat cu cuţitul şi, din greşeală, am vrut să trag în sus şi…(…) Eram rude gradul doi, îmi pare rău de ce s-a întâmplat, dar asta e”, a declarat paznicul, Stelică Brăileanu.

Localnicii spun că, pe vremuri, cei doi verişori pescuiau ilegal în lacul din localitate. După ce a devenit paznicul gârlei, Stelică nu şi-a mai lăsat vărul să pescuiască în lac. De atunci au început certurile între cei doi. În plus, unii localnici spun că paznicul avea un comportament agresiv şi că i-ar fi ameninţat şi pe ei cu arma.

Victima avea mai multe dosare penale pentru braconaj, iar agresorul nu deţinea permis pentru arma de vânătoare.

Cele mai citite

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă