19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialPatru maşini, implicate într-un accident în lanţ produs pe şoseaua de centură...

Patru maşini, implicate într-un accident în lanţ produs pe şoseaua de centură a municipiului Buzău

Patru maşini au fost implicate, duminică seară, într-un accident în lanţ produs pe şoseaua de centură a municipiului Buzău şi soldat cu rănirea a două persoane, primele date furnizate de Poliţie arătând că accidentul s-a petrecut din cauza poleiului, iar unul dintre şoferi era băut, potrivit Mediafax.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22.00, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, unde, din cauza poleiului, un autoturism Renault a derapat şi s-a oprit pe marginea drumului, într-un morman de zăpadă.

La scurt timp, în zonă a staţionat un autoturism Skoda înmatriculat în Dolj, şoferul oprind pentru a-i întreba pe cei din prima maşină dacă au nevoie de ajutor. Pentru că nu puteau scoate maşina rămasă blocată în zăpadă, la faţa locului a oprit şi şoferul unui autoturism Matiz.

Conform primelor informaţii furnizate de Poliţie, accidentul s-a produs în momentul în care şoferul unui autoturism Dacia Logan cu număr de Buzău a venit cu viteză din spate şi nu a putut evita impactul cu maşinile oprite, în acest mod producându-se carambolul, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că şoferul autoturismului Dacia Logan ar fi fost băut, având o alcoolemie de 1,21 la mie.

Traficul în zona în care s-a produs accidentul este blocat pe ambele sensuri, în zonă formându-se coloane de maşini.

Cele mai citite

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...
Ultima oră
Pe aceeași temă