16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialPatru jucatori concediati la U Craiova, antrenorul "intors" din drum

Patru jucatori concediati la U Craiova, antrenorul “intors” din drum

Tehnicianul Florin Cioroianu a demisionat, sambata seara, din functia de antrenor principal al echipei Universitatea Craiova, dupa meciul din deplasare cu Pandurii Targu Jiu, pierdut cu scorul de 0-2, in etapa a IV-a a Ligii I, dar demisia sa nu a fost acceptata. Dupa ce in conferinta de presa de la finalul partidei nu a exclus posibilitatea demisiei (fara, insa, a face acest gest), Cioroianu l-a sunat pe directorul executiv al Universitatii, Ovidiu Costesin, si i-a comunicat ca renunta la functia de antrenor principal, "pentru binele echipei".
Florin Cioroianu a preluat conducerea tehnica a Universitatii Craiova la 21 aprilie 2007, el fiind numit initial antrenor principal interimar, dupa demiterea lui stefan Stoica. In perioada in care Cioroianu a asigurat interimatul, pe finalul sezonului 2006/2007, Universitatea a obtinut sase victorii si o remiza in sapte meciuri disputate in campionat. Ca urmare a rezultatelor obtinute, patronul Universitatii, Adrian Mititelu, a decis sa-l numeasca pe Cioroianu antrenor principal pentru sezonul 2007/2008, iar la finalul etapei a treia, dupa doua meciuri pierdute, afirma ca postul tehnicianului nu este amenintat.
Universitatea Craiova a suferit a treia infrangere consecutiva in primele patru etape ale Ligii I. Formatia din Banie ramane cu o singura victorie in sezonul 2007/2008, obtinuta in prima etapa, 4-0, pe teren propriu, cu Farul Constanta. De atunci, formatia olteana a suferit trei infrangeri: 1-2 la Poli Iasi, 1-3 cu CFR Cluj si 0-2 cu Pandurii.


ULTIMA ORA
: Aseara, conducerea clubului din Craiova a respins demisia lui Florin Cioroianu, acesta urmand a pregati in continuare echipa olteana. Patronul Mititelu a spus ca ii acorda in continuare credit lui Cioroianu, "cel mai bun antrenor cu care am lucrat la Craiova".

Ieri, Adrian Mititelu a convocat o conferinta de presa in care a anuntat ca patru jucatori – Dorel Stoica, Mihai Dina, Constantin Gargalie si Robert Saceanu –, adica fotbalistii despre care spunea ca vor deveni "scheletul" echipei nationale, au fost exclusi din lot pana la finalul contractului! Motivul: au stricat atmosfera in lot formand o adevarata "caracatita" care urmarea schimbarea antrenorilor.

Cele mai citite

Prognoza meteo pe regiuni. Vremea se va încălzi în următoarele două săptămâni

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo valabilă în intervalul 13 - 26 mai. Astfel, în următoarele două săptămâni,...

Românii fac show în Turcia! Drăguș a marcat două goluri pentru Gaziantep

Internaționalul român Denis Drăguș a reușit o „dubla”, iar Alexandru Maxim a oferit nu mai puțin de trei pase decisive în victoria categorică obținută...

1 august devine Ziua naţională a Salvamont România

Senatul a adoptat, în calitate de primă cameră sesizată, propunerea legislativă de instituire a Zilei Naționale a Salvamont România, care va fi sărbătorită în...
Ultima oră
Pe aceeași temă