15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialPatron sibian transformat in proxenet de minore

Patron sibian transformat in proxenet de minore

O fata in varsta de 16 ani, dintr-o comuna apropiata orasului Turda, a fost sechestrata intr-un apartament din Sibiu si obligata sa se prostitueze aproape trei luni, dupa ce a fost ademenita sa plece de acasa de catre un cuplu de traficanti de minori din Sibiu.
Potrivit ofiterilor din cadrul Biroului pentru Combaterea Criminalitatii Organizate Alba Iulia, Alexandru Todea (33 de ani) din Sibiu, patron al unei companii de constructii din oras, a promis parintilor fetei ca poate sa-i ofere acesteia un loc de munca bine platit la un restaurant din Sibiu, al carui patron ar fi fost fratele sau. Barbatul si amanta sa au ademenit copila la Sibiu, apoi au sechestrat-o intr-un apartament din oras, unde au obligat-o sa intretina relatii sexuale cu diverse persoane, sub presiunea unor amenintari.
Din decembrie 2006 pana in data de 10 februarie 2007, fata a fost obligata sa accepte raporturi sexuale cu mai bine de 120 de barbati, pentru ca traficantii o obligau sa aiba raporturi cu cel putin patru clienti in fiecare zi. Concubina lui Todea, o femeie in varsta de 30 de ani din orasul Marsa (Sibiu), era cea care trata pretul relatiilor cu clientii, incasa banii si o supraveghea strict pe fata in timpul in care aceasta nu era obligata sa se prostitueze.
In tot rastimpul in care a fost “gazduita” la Sibiu, victima traficantilor nu a reusit sa paraseasca apartamentul, situat pe B-dul Mihai Viteazu, si nici sa-si anunte parintii. Cei doi suspecti erau singurii care vorbeau la telefon cu parintii fetei, pe care ii asigurau mereu ca fata are un serviciu bun si castiga bani frumosi. Ea a fost impiedicata sa fuga, din cauza amenintarilor barbatului, care ii promitea ca o a gasi si ii va taia mainile si picioarele, conform declaratiei ofiterilor care ancheteaza acest caz.
Potrivit subcomisarului Catalin Talpos, de la BCCO Alba Iulia, fata a fost eliberata de politisti si se afla acum in custodia Autoritatii Nationale pentru Protectia Copilului. Alexandru Todea a fost arestat pentru 29 de zile, dupa ce Tribunalul Alba a emis un mandat pe numele sau pentru trafic de minori. Barbatul este recidivist si risca pana la 15 ani de inchisoare. Amanta acestuia este cercetata in stare de libertate pentru aceleasi acuze.

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...
Ultima oră
Pe aceeași temă