10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialPaszkany: O victorie a Clujului asupra oraşului Basel

Paszkany: O victorie a Clujului asupra oraşului Basel

Finanţatorul campioanei, Arpad Paszkany, a declarat, miercuri, că succesul obţinut de formaţia pregătită de Sorin Cârţu în faţa echipei FC Basel reprezintă şi o victorie a oraşului Cluj asupra elveţienilor, după ce cotidianul Blick a făcut o descriere “urâtă” a municipiului din vestul României.

 

“Sunt mulţumit, este o victorie importantă pentru noi. Principalul nostru adversar în privinţa asigurării prezenţei echipei noastre în primăvara europeană este FC Basel. Şi de ce nu, AS Roma, Bayern? Acest rezultat este bun pentru moralul echipei, atât în ceea ce priveşte celelalte meciuri din campionat, dar şi din Liga Campionilor. Mă bucură această victorie. În presa elveţiană a apărut un articol urât la adresa Clujului, că este un cătun, o «suburbie a Mexico City» şi consider că a fost şi o victorie a Clujului asupra Basel-ului. Am topit ciocolata elveţiană în această seară”, a spus Arpad Paszkany la TVR, citat de Mediafax.

Oficialul clujean a adăugat că i-a fost teamă pentru repriza a doua a meciului, după ce elveţienii au reuşit să puncteze pe finalul primei părţi a jocului, considerând că acela a fost “un moment psihologic” al partidei.

Referitor la etapa următoare din grupa E a Ligii Campionilor, Arpad Paszkany a menţionat că s-ar bucura ca amintirile pe care le are de la Roma (n.r. – victoria CFR-ului în 2008, tot în Liga Campionilor) să se transforme într-un vis frumos, respectiv obţinerea unui rezultat bun în Italia.

Campioana României, CFR Cluj, a debutat cu o victorie în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa elveţiană FC Basel.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă