19.6 C
București
miercuri, 3 iulie 2024
AcasăSpecialPaparazzi arestat pentru incercarea de a fotografia cuplul

Paparazzi arestat pentru incercarea de a fotografia cuplul

John Liebenberg, un reporter sud-african, a fost arestat la sfarsitul saptamanii trecute in Namibia pentru incercarea de a-i fotografia pe Angelina Jolie si Brad Pitt, a transmis AFP.
Fotograful a fost arestat in gradina postului de politie din Walvis Bay, la aproximativ 400 km de Windhoek, capitala Namibiei, ce se invecineaza cu clinica Welwitschia Medi Clinic, unde urmeaza sa nasca Angelina.
“Politistii l-au interceptat si l-au prevenit sa nu intre in gradina, dar acesta (fotograful – n.r.) nu a dat ascultare ordinului”, a explicat purtatorul de cuvant al politiei, Salmi Katshuna.
Andrew Iyambo, responsabil al politiei namibiene, a declarat: “Pot confirma ca acesta a fost arestat si, in prezent, se afla intr-o celula a postului de politie, urmand sa se prezinte la tribunalul din Walwis Bay”.
Cuplul celebru si cei doi copii adoptati se afla in Namibia de la inceputul lunii aprilie, in Langstrand, un satuc retras, si vor ramane acolo pana cand Angelina va naste, fiind in permanenta protejati de garzile de corp.
In timp ce autoritatile namibiene le-au cerut unor fotoreporteri sa paraseasca teritoriul tarii intrucat lucreaza fara permis provizoriu de munca, Liga namibiana pentru drepturile omului a cerut eliberarea lui Liebenberg si renuntarea la actele ostile ale autoritatilor fata de reprezentantii mass-media. De asemenea, Liga s-a plans de agresivitatea garzilor de corp ale cuplului, care nu ezita sa-i ameninte cu moartea pe cei suspectati ca ar dori sa-i fotografieze pe cei doi.

Cele mai citite

Data alegerilor prezidențiale, încă incertă. Coaliția se reunește joi în ședință pe tema calendarului alegerilor prezidențiale și parlamentare

După două zile de dezbateri cu partidele parlamentare, premierul Marcel Ciolacu a anunțat că în ședința de joi a coaliției se vor prezenta variantele...

Bunicul Biden și spiridușii de campanie

Dezbaterea televizată dintre Joe Biden și Donald Trump este îndelung comentată. Dar puțini au sesizat că, oricât de împovărătoarea ar fi tensiunea, consilierii nu-și...

Am ras cu vârfuri tocite la Portocala Mecanică, până când am fost noi storși

Ilustrație: Marian Avramescu Fotbaliștii Naționalei României, care s-au dovedit maeștrii la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, când aproape nimeni...
Ultima oră
Pe aceeași temă