11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialPădureanu: Nu mai am nicio problemă cu Şumudică

Pădureanu: Nu mai am nicio problemă cu Şumudică

Preşedintele Gloriei Bistriţa aşteaptă cu emoţie duelul de vineri cu Rapid Bucureşti, însă doar din punct de vedere fotbalistic.

Fostul antrenor al Gloriei Bistriţa, Marius Şumudică, va reveni în oraşul ardelean pentru prima oară de la părăsirea Gloriei, în vara anului 2010. Atunci, deşi, conform preşedintelui bistriţenilor, Jean Pădureanu, şi-a dat acordul verbal că va rămâne la Bistriţa, “Şumi” a ales oferta Rapidului, iar acest lucru a dus la un scandal între cele două părţi. Pădureanu l-a acuzat pe fostul antrenor al Gloriei de lipsă de onoare, în timp ce Şumudică i-a reproşat lui Pădureanu că nu i-a achitat salariile restante. Între timp, lucrurile s-au rezolvat, cel puţin din punctul Gloriei de vedere, iar preşedintele ardelenilor a declarat, pentru România Liberă, că Marius Şumudică nu ar trebui să mai aibă nici o pretenţie de la Gloria. În schimb, oficialul alb-albaştrilor nu este convins că actualul tehnician al Rapidului gândeşte la fel.

Duel între rapidişti

“Eu stau foarte liniştit, pentru că am rezolvat ce aveam de rezolvat cu Marius Şumudică. Nu mai am de împărţit nimic cu el, pentru că, din punctul de vedere al clubului, totul este terminat. Dacă el mai are ceva cu mine, asta o altă problemă. Probabil că o să şi vorbesc cu el, de ce nu, mai ales că Rapidul va face şi un antrenament la Bistriţa înainte de joc”, a spus Pădureanu. Pe lângă reîntâlnirea dintre Jean Pădureanu şi Marius Şumudică, Gloria-Rapid înseamnă şi un duel între doi tehnicieni care au activat pe banca ambelor echipe. Fost antrenor la Rapid, Nicolae Manea pregăteşte acum Gloria şi vrea să-i grăbească plecarea lui Şumudică de la Rapid, care s-ar putea întâmpla în cazul unui eşec al bucureştenilor în partida de vineri.

„Acest meci are o dublă încărcătură, tocmai pentru că cei doi tehnicieni cunosc foarte bine echipele adverse. Vom vedea la momentul respectiv pe cine a avantajat acest lucru”, a mai spus Jean Pădureanu. Gloria-Rapid va începe la ora 20.30.

Greu de învins

Gloria Bistriţa nu a mai învins pe Rapid Bucureşti de şase ani. În noiembrie 2005, pe vremea când erau pregătiţi de un alt fost rapidist, Ioan Ovidiu Sabău, ardelenii au câştigat cu 2-1 meciul împotriva echipei antrenate de Răzvan Lucescu, în ceea ce avea să devină ultimul succes al Gloriei asupra Rapidului. “În condiţiile date, atât de clasament, cât şi de încărcarea psihologică din jurul acestui meci, ne mulţumim şi cu un rezultat de egalitate”, a declarat preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă