14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialOţelul Galaţi - Concordia Chiajna, scor 0-0, în Liga I

Oţelul Galaţi – Concordia Chiajna, scor 0-0, în Liga I

Campioana României Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, în compania nou-promovatei Concordia Chiajna, aceasta fiind ultima partidă a etapei a II-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oţelul: Grahovac – Râpă, Perendja, Sg.Costin, Sălăgeanu – Filip, Neagu (Ibeh ’81) – Buş, Viglianti, Frunză (Iorga ’60) – Paraschiv (Pena ’71). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Concordia Chiajna: Niţă – P.Marin (V.Dima ’60), Mamele, Bozga, Fernandes – Muzac (Stere ’80) – Popa, Silviu Pană, Sorin Pană, Iordache – Bălţoi (Salem ’85). Antrenor: Laurenţiu Diniţă.

Cartonaşe galbene: Perendja ’82 / Sorin Pană ’34, Muzac ’41, Niţă ’66, Iordache ’82

Arbitri: Alexandru Deaconu – Eduard Ungureanu, Marius Nicoară – Andrei Chivulete

Observatori: Corneliu Fecioru, Ion Craiu.

La meci au asistat aproximativ 8.000 de spectatori.

Înainte de debutul partidei, antrenorul echipei Oţelul, Dorinel Munteanu, a primit din partea FRF trofeul fair-play pentru sezonul trecut.

După primele două etape, campioana României a acumulat un singur punct, echipa pregătită de Dorinel Munteanu fiind învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 2-1, de Petrolul Ploieşti.

Cele mai citite

Aeronava cu Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat la București la ora 18.23

Aeronava care aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat, în această seară, în România. Avionul a aterizat la ora 18.23, potrivit antena3.ro. Delegația care...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă