15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialOprescu: Susţinerea USL a contat. Cum Dumnezeu să nu conteze?

Oprescu: Susţinerea USL a contat. Cum Dumnezeu să nu conteze?

Candidatul independent la Primăria Capitalei Sorin Oprescu, prezentat de exit-poll-uri câştigător, a declarat, duminică, la sediul de campanie, că susţinerea pe care USL i-a acordat-o a contat în rezultatul pe care l-a obţinut, el dând asigurări că va rămâne independent politic, potrivit Mediafax.

“Susţinerea USL a contat. Este în gând şi simţire, pentru că toată lumea a văzut cam cum mi-au pus piciorul pe frână patru ani de zile şi atunci sigur că a contat, cum Dumnezeu să nu conteze? Dar nu uitaţi că 17 ani eu am stat în partidul ăla şi oamenii mă ştiau şi mă cunoşteau”, a spus Oprescu.

El a precizat că diferenţa mare cu care a câştigat faţă de contracandidaţii săi se bazează pe încrederea oamenilor, dar a admis că votul a avut şi o componentă negativă.

“A avut o componentă şi de vot negativ, dar având în vedere, încă de la primele sondaje, îmi place să cred, cred că-i aşa, este încrederea oamenilor după patru ani. Chestia asta mă face mândru şi mă şi obligă la mai mult”, a spus Oprescu.

El a adăugat că se aştepta la scorul pe care l-a obţinut şi a spus că a avut emoţii.

Oprescu a precizat că îşi doreşte să se oprească la al cincilea mandat de primar general şi a dat asigurări că va rămâne independent politic.

“Pe la al cincilea mandat aş dori să mă opresc. Să mă ţină sănătatea”, a spus Oprescu.

Cele mai citite

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă