11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Olanda: Doi morți și 18 răniți, în timpul unui spectacol cu...

UPDATE. Olanda: Doi morți și 18 răniți, în timpul unui spectacol cu un vehicul 4×4

UPDATE 22.33: Două persoane au murit, iar alte 18 au fost rănite, după ce un camion 4×4 cu roţi supradimensionate, a deviat de la traiectorie, în timpul unui spectacol, conform AFP, potrivit Mediafax.

Două persoane au murit în accident, a anunţat duminică seara primăria, revizuind în scădere un bilanţ precedent ce anunţa moartea a trei persoane.

Alte 18 persoane au fost rănite, şase dintre ele fiind în stare gravă, a anunţat televiziunea publică olandeză NOS, citându-l pe Hans Gerritsen, primarul oraşului Haaksbergen.

Trei persoane au murit, iar alte 15 au fost rănite, după ce un camion 4×4 cu roţi supradimensionate a deviat de la traiectorie, în timpul unui spect, în timpul unui spectacol, în estul Olandei, relatează AFP, conform Mediafax.

Doi adulţi şi un copil au fost ucişi, în timp ce cinci răniţi sunt în stare gravă, a anunţat televiziunea publică olandeză NOS, citându-l pe Hans Gerritsen, primarul din Haaksbergen, oraşul care a găzduit evenimentul.

O înregistrare video postată pe YouTube arată cum vehiculul deviază de la traiectorie după ce a mers, potrivit acestui gen de spectacol, pe mai multe maşini zdrobite.

Înregistrarea video prezintă doar o parte din dramă, şi anume traiectoria urmată de camionul 4×4, ţipetele unora dintre spectatori şi o barieră de securitate răsturnată pe o parte.

Numeroase elicoptere, ambulanţe, maşini de pompieri şi ale poliţiei au fost trimise la faţa locului, a precizat NOS.

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă