9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialOana Zavoranu, candidata PRM pentru Parlament

Oana Zavoranu, candidata PRM pentru Parlament

Corneliu Vadim Tudor a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa ca Oana Zavoranu va candida la Bucuresti din partea Partidului Romania Mare pentru un loc de deputat in Parlamentul Romaniei, liderul PRM raspunzandu-le ziaristilor in gluma ca aceasta va veni in bikini la Parlament.

"Nu ma taxati ca am fusta scurta si burta goala", sunt cuvintele candidatei PRM la un mandat de deputat: Oana Zavoranu, vedeta de telenovele. Oana Zavoranu a venit la conferinta de presa a partidului imbracata cu o rochie foarte scurta, albastru deschis, decoltata si cu volane, purtand o curea din material supraelastic cu dungi kaki-vernil, cu o pafta din strasuri cu literele "PHJ" si sandale cu platforma inalta. De altfel, presedintele PRM a intrebat-o la inceputul conferintei daca aceasta este tinuta ei decenta.

Emotionat de anuntul pe care urma sa il faca, Vadim a botezat-o pe viitoarea candidata "Oana Vasilescu". Amuzata de situatie Oana Zavoranu a replicat ca trebuie sa primeasca un miel din partea liderului PRM, releva Realitatea TV.

"Oana va candida si sunt convins ca va intra in Camera Deputatilor. Este nevoie de tineri patrioti si cu frica lui Dumnezeu si Oana are toate aceste calitati. Isi vede de treaba ei, de familia ei", a declarat Corneliu Vadim Tudor. "Va candida la deputati, dar vom analiza daca se voteaza in sistemul uninominal daca ii convine la un colegiu din Bucuresti sau in alta parte. O buna parte a tineretului o sa voteze un om atat de placut si cu mult bun-simt", a mai precizat presedintele PRM.

Oana Zavoranu, Querida din telenovela "Numai iubirea", a aderat la PRM, anul trecut, la mijlocul lunii noiembrie. Oana Zavoranu completeaza lista de figuri "artistice" a Partidului Romania Mare. Formatiunea politica s-a facut remarcata la alegerile din anul 2000 prin promovarea in Parlament a cantaretilor de muzica populara Irina Loghin si Ion Dolanescu.

Presa scria recent de faptul ca Oana Zavoranu l-a abandonat pe Vadim Tudor pentru ca nu mai vrea sa isi puna numele alaturi de sigla PRM. Informatia a fost furnizata de Daniela Buruiana, fost deputat PRM.

Intrebata despre mesajul pe care il va adresa electoratului, Oana Zavoranu a spus ca va fi vorba despre lucruri care o caracterizeaza. "Cu siguranta ca nu voi vorbi acum despre poporul roman si despre cunostintele mele in politica, pentru ca ar fi ca o gogoasa care nu este credibila, iar lumea care ma iubeste pe mine ma iubeste datorita sinceritatii si datorita faptului ca sunt o persoana extrem de corecta si ca n-am incercat sa par nicodata altcineva decat sunt", a spus ea.

Afirmatiile sale au fost completate de liderul PRM, care a spus ca Oana Zavoranu este atat de corecta incat a pacalit-o pana si mama sa.

Potrivit afirmatiilor Oanei Zavoranu, Vadim Tudor i-a dat asigurari ca nu doreste ca ea sa se dezradacineze sau sa isi uite trecutul, ca ea sa nu mai existe "ca personalitate de televiziune".

Vadim Tudor a spus ca ideea ca Oana Zavoranu sa candideze pentru un loc de deputat din partea PRM le-a venit impreuna, el respingand zvonurile potrivit carora aceasta ar fi renuntat sa mai candideze. "S-a mintit ca nu mai vine la partid, ca si-a dat demisia, nici pomeneala de asa ceva", a subliniat liderul PRM, el explicand absenta Oanei Zavoranu prin programul incarcat al acesteia. "A avut filmari, are si ea o viata de familie, e trambalata in niste procese", a spus el.

Potrivit lui Vadim Tudor, posibilitatea candidaturii Oanei Zavoranu s-a pus in urma cu doi ani, cand nu se pusese problema colegiilor si a respins ideea ca PRM ar fi in "criza de personal".

Presedintele PRM a mentionat ca va alege "un colegiu foarte bun" pentru actrita si ca o va insoti, personal, in campania electorala. "Daca nu o sa va aduc eu numai cantareti si actori si vedete de genul acesta… Daca vor vot uninominal, vom face un Parlament de genul acesta si nu e nicio suparare, pentru ca lumea ii iubeste si populatia trebuie sa fie reprezentata de idolii sai", a spus Vadim Tudor, transmite Mediafax.

Dupa conferinta, Vadim Tudor si Oana Zavoranu s-au plimbat in curtea sediului central al partidului, au facut fotografii impreuna, iar presedintele PRM a hranit cainii pe care ii adaposteste in padocuri special amenajate.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...
Ultima oră
Pe aceeași temă