9.3 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialOana Zăvoranu a fost păcălită cu 450.000 de euro de vrăjitoarele Mellisa...

Oana Zăvoranu a fost păcălită cu 450.000 de euro de vrăjitoarele Mellisa şi Vanessa. Vedeţi lista vedetelor care au mai apelat la farmecele lor

Mai multe persoane au fost aduse, marţi, la sediul Inspectoratului General de Poliţie din Bucureşti, pentru audieri. Printre acestea se află şi celebrele vrajitoare Vanessa si Mellisa. Printre victime ar fi fost si vedete, printre care s-ar afla şi Oana Zavoranu. Surse judiciare spun ca Oana ar fi fost prejudiciată cu 450.000 de euro.

Amalia Năstase, Bănel Nicoliţă, Mihaela Borcea, Monica Gabor, Irinel Columbeanu şi Corina Chiriac, ar fi apelat şi ele la serviciile vrăjitoarelor. Mihaela Borcea ar fi dat şi ea vrăjitoarelor multi bani, iar Bănel Nicoliţă ar fi dat 100.000 de euro. Vrajitoarele spun ca ar fi incercat sa contacteze si cateva vedete internationale.


Una dintre cele două femei cercetate pentru înşelăciune se autointitula Vanessa-Prinţesa Magiei Albe. Ea posta anunţuri prin diverse mijloace media. Iată unul dintre anunţurile postate de Vanessa pe un blog de anunţuri: “Prinţesa Magiei Albe Vanesa, specialistă în tarot, singura vizionară din România, ce poate rezolva orice problemă prin telefon cu nume şi zodie, cunoaşte tainele magiei albe, vine acum în ajutorul românilor, cu probleme trupeşti, sufleteşti sau financiare. Sunt o tămăduitoare din România cu puterii date de Dumnezeu pentru a apropia iubit de iubită, aduc sporul şi liniştea în casele oamenilor am leacuri şi plante pentru diferite boli, vindec epilepsie, psoriazis, am leacuri pentru bautura, toţi cei cu probleme indiferent de posibilităţile materiale. Sunt o vrăjitoare autorizată şi ofer chitanţă tuturor clienţilor mei”.

Tot Vanessa a fost implicată, în urma cu aproape doi ani, într-un scandal media. Ea susţinea atunci ca a fost platită de diverse persoane să o despartă pe Monica Columbeanu de soţul ei, Irinel.

Cealaltă vrăjitoare, Mellisa, avea şi ea trecere la vedete. Iată ce anunţuri îşi posta pe site-uri:
“Sunt Vrajitoarea Melissa singura în Romania care lucrează cu magie neagră şi am cei nouă spiriţi cu ei vă pot rezolva orice fel de problemă şi orice dorinţă aveţi, dacă aţi umblat prin vrăjitoare de magie albă şi preoţi şi nu aţi fost mulţumiţi acum avetţ şansa de a obţine ceea ce doriţi prin magie neagră, sunt o femeie cu puteri foarte mari care pot aduce un barbat sau o femeie în 3 ore la persoană care il doreşte, prin plante şi leacuri pot vindeca boli de piele , scot argintul viu, lecuiesc beţia, impotenţa, pot salva tinerii de viciuri nedorite, aduc persoane plecate de acasă, impreunez familii dezbinate, ajut în spor şi  afaceri, etc. Apelaţi cu încredere. Rezolvare garantată. Melissa”

Vrăjitoarele contactau diverse vedete aflate ȋn centrul unor scandaluri media şi le spuneau că li s-a făcut vrăji şi ele le pot ajuta. Printre cei contactaţi s-ar afla şi Mircea Geoană. Politicianul ar fi refuzat serviciile lor.

Potrivit anchetatorilor, femeile au reusit să păcălească mai multe persoane, susţinȃnd că le vor ajuta să-şi rezolve diverse lucruri. Ȋn primă fază le cereau victimelor bani şi bijuterii, apoi treceau la maşini. Dacă persoanele respective doreau să ȋntrerupă “colaborarea” cu vrăjitoarle, aceste spuneau că sunt sub vrajă şi nu pot ȋntrerupe cursul descȃntecului. Apoi, treceau la ameninţări. Prejudiciul se ridică la sute de mii de euro.
Ancheta continuă, poliţia urmȃnd să stabilească ȋntreaga activitate infracţională a grupării.

 

Cele mai citite

Cel puțin patru morți și zeci de răniți în Filipine, după un atac terorist

Cel puțin patru persoane au fost ucise într-un atac terorist produs în Filipine, în timpul unei slujbe religioase catolice, în ziua de duminică, 3...

Întâlnire Burduja-Macron la COP-28. ,,Avem multe subiecte în comun”

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a publicat o fotografie de la o „întâlnire spontană” cu Emmanuel Macron, președintele Franței, de la COP-28.  „Franța și România deja...

Un castel-muzeu privat dedicat lui Dracula s-a deschis în Argeș

O familie cu tradiție în turism a construit cu fonduri proprii un muzeu dedicat lui Dracula. Muzeul se află pe Transfăgărășan, în satul Căpățâneni-Ungureni...
Ultima oră
Pe aceeași temă