19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialO simpla formalitate pentru voleibalistele constantene

O simpla formalitate pentru voleibalistele constantene

Echipa constanteana este aproape de optimile CEV Cup, dupa ce s-a impus la Limassol cu 3-0.

Echipa feminina de volei a Constantei, CS Volei 2004 Tomis, are un debut de sezon aproape perfect. Fetele antrenate de Alexsander Boskovic sunt cu un picior in optimile Cupei CEV, dupa ce au reusit sa se impuna in prima mansa a 16-imilor, in deplasare la AEL Limassol, scor 3-0. Returul acestei intalniri vine insa dupa primul insucces al tomitanelor in competitia interna. CSV a pierdut in week-end prima partida din campionat, fiind invinsa de rivala bucuresteana Dinamo, echipa care in debutul sezonului i-a "furat" echipei de pe litoral si Cupa Romaniei. Dincolo de amaraciunea infrangerii din competitia interna, unde CSV ramane totusi pe primul loc, competitia continentala este una a afirmarii. Echipa de pe litoral este la debut pe scena europeana, iar prima reprezentatie a fost una de gala. Acel 3-0 din Cipru asigura practic formatiei constantene un avantaj semnificativ, iar intalnirea de azi din Sala Sporturilor din Constanta se anunta una la discretia gazdelor.

 

De la ora 18.00, Gavrilescu, Simanic si compania vor juca o partida la finalul careia, foarte probabil, tomitanele vor afla pentru prima oara cum este sa sarbatoresti o calificare intr-o faza superioara a competitiilor continentale. Diferenta din meciul-tur nu lasa loc de interpretari, asa cum spune si presedintele gruparii de pe litoral, Cristian Zgabercea.

» Declaratie
"Ne-am temut inaintea meciului-tur pentru ca nu cunosteam deloc echipa din Cipru. Echipa noastra s-a dovedit a fi mult mai puternica si
ne-am impus fara probleme obtinand, dupa parerea mea, calificarea chiar dupa meciul-tur. Este greu de crezut ca Limassol poate invinge a Constanta dupa ce in tur a pierdut categoric", a afirmat Cristian Zgabercea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă