17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialO noua victorie pentru Martina Hingis

O noua victorie pentru Martina Hingis

Jucatoarea Martina Hingis, care a revenit in competitiile de tenis la trei ani de la retragere, a obtinut o noua victorie, dupa ce a castigat cu scorul de 6-3, 6-2, in fata sportivei cehe Klara Koukalova, in turul doi al turneului de la Gold Coast, informeaza AFP. Hingis, in varsta de 25 de ani, s-a impus in o ora si 10 minute in fata sportivei cehe, numarul 35 mondial si cap de serie numarul 6, la acest turneu dotat cu premii in valoare de 175.000 de dolari.
Castigatoare a cinci titluri de Grand Slam, Martina Hingis s-a retras din circuit in octombrie 2002, dupa multiple interventii chirurgicale. In februarie 2005, ea a ratat o prima revenire, dupa ce a fost eliminata in turul intai al turneului de la Pattaya, in Thailanda.
Martina Hingis, care a dominat tenisul feminin in perioada 1997-2000, a fost, la 16 ani, cea mai tanara jucatoare care a devenit numarul 1 mondial.

Cele mai citite

Iohannis a promulgat legea prin care se produce energie electrică din resurse eoliene offshore

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi Legea care reglementează cadrul general necesar implementării în România a proiectelor de producere a energiei electrice din resurse...

O nouă plângere la DNA pe numele lui Nicușor Dan

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a depune o plângere penală pe numele lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă