11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialO învățătoare a fost CONDAMNATĂ pentru purtare abuzivă cu un elev

O învățătoare a fost CONDAMNATĂ pentru purtare abuzivă cu un elev

O învățătoare din Cluj-Napoca,  acuzată de purtare abuzivă, a fost condamnată, vineri, la 60 de zile de muncă în folosul comunității și la cinci luni de închisoare cu amânarea executării pedepsei.

Învățătoarea Monica Chiorean de la Liceul de muzică “Sigismund Toduță” a fost condamnată de Judecătoria Cluj-Napoca și are un termen de încercare de doi ani.

“Judecătoria Cluj-Napoca a condamnat-o pe învățătoarea de la Liceul de muzică la cinci luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, având o perioadă de încercare de doi ani, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Dacă în cei doi ani de încercare va mai avea abateri, atunci va executa pedeapsa cu închisoarea. Aceasta va efectua și 60 de zile de muncă în folosul comunității și nu va fi remunerată”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, președintele Judecătoriei Cluj-Napoca, judecătorul Lucian Marian.

Inspectoratul Școlar Județean Cluj  declanșase, în luna aprilie, o anchetă la Liceul de Muzică din Cluj-Napoca, unde învățătoarea Monica Chiorean a fost înregistrată la ore în timp ce striga la un elev de clasa I. Cadrul didactic îi spunea copilului că este tâmpit și nebun.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă