10.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialO infirmieră și doi pacienți, atacați și răniți cu un cuțit în...

O infirmieră și doi pacienți, atacați și răniți cu un cuțit în Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală. Reprezentant al Spitalului Alexandru Obregia: Agresorul a fost internat nonvoluntar la psihitatrie

O infirmieră și doi pacienți au fost atacați și răniți cu un cuțit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 04.30, la Secţia Chirurgie a Spitalului Bagdasar Arseni. Agresorul este un alt pacient internat în unitatea medicală.


UPDATE 17.00: Potrivit directorului medical al Spitalului „Alexandru Obregia”, Adela Ciobanu, bărbatul  a fost internat nonvoluntar la Spitalul Clinic de Psihiatrie și rămâne sub supravegherea medicilor de gardă, informează Mediafax.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost prezentat de către Poliţia Capitalei, de la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, la Camera de Gardă a Spitalului Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia în jurul orei 10.00, potrivit directorului medical al Spitalului "Alexandru Obregia”, Adela Ciobanu.

El va fi evaluat de o comisie de diagnostic şi tratament, dar şi de comisia de internare nonvoluntară, medicii urmând să stabilească dacă va fi necesară internarea bărbatului în una din secţiile unităţii sanitare.

 


Pacientul violent şi-a atacat colegul de salaon cu un cuţit, lovindu-l în zona toracelui, a declarat, relatează News.ro. Bărbatul a atacat apoi o infirmieră care venise să îl liniştească, provocându-i răni la o mână, iar o pacientă aflată pe holul spitalului a fost şi ea rănită cu cuţitut de către agresor, în zona toracică.

După ce le-a atacat pe cele trei persoane şi a provocat scandal pe holul Secţiei Chirurgie, bărbatul a fost imobilizat de bodyguarzi.

Infirmiera şi pacienta au răni uşoare, iar bărbatul care are o plagă în zona toracelui a fost dus imediat în sala de operaţii, a mai spus Bica.

Reprezentanţii Spitalului Bagdasar-Arseni au sesizat poliţiştii şi procurorii, care au venit la spital şi l-au audiat pe agresor.

Conform prevederilor legale, ameninţarea personalului medical se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la doi ani sau cu amendă, lovirea sau orice alte acte de violenţă – închisoare de la şase luni la trei ani, vătămarea corporală – închisoare de la şase luni la şase ani, vătămarea corporală gravă – închisoare de la trei la 12 ani.

 

Cele mai citite

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă