33.9 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialO femeie, membru PPDD, a murit în timpul alegerilor din cadrul filialei...

O femeie, membru PPDD, a murit în timpul alegerilor din cadrul filialei Lugoj

O femeie de 67 de ani, membru al PPDD, a murit în urma unui infarct, în timpul alegerilor pentru conducerea filialei Lugoj a partidului, desfăşurate la Teatrul Municipal din Lugoj, transmite Mediafax.

Senatorul de Lugoj al PPDD Ioan Iovescu a declarat, luni, că duminică seară, în timpul alegerilor conducerii filialei din Lugoj a partidului, o femeie de 67 de ani, unul dintre membrii activi, a murit în urma unui infarct.

“O femeie de 67 de ani a făcut infarct în timp ce ne desfăşuram alegerile la Teatrul Municipal din Lugoj, pentru şefia filialei. Femeia a fost un membru activ al organizaţiei noastre si venise la alegeri însoţită de fiica ei. Când a leşinat a primit repede primul ajutor, pentru că în sală a fost prezentă o colegă de-a noastră care este asistentă pe ambulanţă. Au venit după 14 minute şi două ambulanţe, medicii au încercat resuscitarea încă jumătate de oră, dar degeaba”, a declarat Iovescu.

După decesul femeii, conferinţa de alegeri a continuat, preşedintele PPDD Timiş, deputatul Adrian Diaconu, anunţând la microfon, potrivit senatorului Iovescu, că, având în vedere că este un singur candidat pentru funcţia de preşedinte al PPDD Lugoj, acesta să fie declarat câştigător, apoi alegerile s-au încheiat.

“Dacă nu era preşedintele organizaţiei judeţene acolo, sigur, suspendam totul. Oricum, rezultatul se ştia dinainte, nu mai avea rost să alegem prin vot secret. A fost un singur candidat pentru conducerea organizaţiei din Lugoj, Ioan Vinchici”, a mai spus Iovescu.

Potrivit lui Iovescu, familia femeii decedate în timpul alegerilor la PPDD Lugoj va primi un ajutor financiar din partea partidului.

Cele mai citite

Claudia Sheinbaum, prima femeie care va conduce Mexicul. “Nu vă voi dezamăgi”

Claudia Sheinbaum, candidata stângii guvernamentale, a fost aleasă președintă a Mexicului, marcând astfel un moment istoric, fiind prima femeie care va deține această funcție...

Două eleve au ajuns la spital după un banchet la care s-ar fi consumat alcool și droguri

Două eleve de la un liceu teoretic din orașul Otopeni au fost transportate la spital, după ce au participat la un banchet la care...

Vom vedea mai mulți prieteni ai lui Putin și Xi Jinping în noul Parlament European

de Peter Kreko și Richard Demeny, Institutul Political Capital Criza Qatargate este cel mai mare caz de corupție care a lovit Parlamentul European în ultimele...
Ultima oră
Pe aceeași temă