16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialO femeie, cercetată penal după ce câinele maidanez pe care îl adoptase...

O femeie, cercetată penal după ce câinele maidanez pe care îl adoptase A MUŞCAT un om

O femeie din Ploieşti este cercetată penal de poliţişti, după ce un câine pe care îl adoptase de la Serviciul public de gestionare a câinilor comunitari a scăpat din lanţul în care era ţinut în faţa blocului şi a muşcat un bărbat, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, poliţiştii Secţiei 2 Ploieşti au deschis dosar penal pe numele unei femei în vârstă de 59 de ani din Ploieşti, fiind acuzată că a adoptat un câine comunitar care a muşcat un bărbat.

Poliţiştii au deschis dosar penal după ce luni, în jurul orei 10.30, un bărbat de 22 de ani a sunat la 112 şi a reclamat că, în timp ce mergea pe aleea unui bloc dintr-un cartier din zona de nord a municipiului Ploieşti, a fost muşcat de un câine.

Oamenii legii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că animalul era crescut într-un coteţ improvizat în faţa blocului respectiv şi fusese adoptat de la Serviciul de gestionare a câinilor comunitari de către femeia de 59 de ani.

Femeia ţinea câinele în faţa blocului, în lanţ, animalul reuşind să scape şi să-l muşte pe bărbatul de 22 de ani.

Locatarii blocului au declarat că animalul îi deranjează şi au precizat că nu este prima dată când atacă o persoană.

Potrivit reprezentanţilor autorităţilor locale, câinele a fost adoptat anul trecut, iar în prezent a fost ridicat de pe stradă şi dus în adăpostul Primăriei Ploieşti.

Femeia cercetată penal riscă o pedeapsă cu închisoarea între şase luni şi cinci ani.

Cele mai citite

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă