13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialIncident în Constanța: O femeie a CĂZUT în gol de pe faleza...

Incident în Constanța: O femeie a CĂZUT în gol de pe faleza Cazinoului pentru că s-a RUPT balustrada

O femeie a fost rănită, marți seară, după ce a căzut de pe faleza Cazinoului din Constanța pentru că s-a rupt balustrada. Femeia s-a prăbușit de la aproximativ trei metri, informează Mediafax.

Cadrele medicale au fost solicitate, marți seară, să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei care a căzut de pe faleză după ce s-a rupt balustrada, potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Femeia se plimba în zona respectivă, iar la un moment dat s-a sprijinit de balustradă și bara superioară a acesteia s-a rupt, femeia căzând pe pietre de la aproximativ trei metri.

În urma impactului, ea a suferit diverse leziuni și traumatisme, iar cadrele medicale au transportat-o la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pacienta fiind conștientă în momentul în care a fost preluată de echipajul SMURD.

Femeia urmează să fie supusă investigațiilor medicale și să primească tratament de specialitate.

Până în prezent, Poliţia nu a deschis anchetă în acest caz.

Zona unde a avut loc incidentul se află în administrarea Primăriei municipiului Constanţa.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii municipalităţii nu au putut fi contactaţi pentru a prezenta un punct de vedere în acest caz.

 

 

Cele mai citite

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă