11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialO crimă a scos în stradă sute de persoane în Glina

O crimă a scos în stradă sute de persoane în Glina

Câteva sute de persoane au blocat sâmbătă seara drumul din localitatea Glina, judeţul Ilfov, protestând agresiv faţă de decesul unui tânăr bătut cu câteva zile înainte. Poliţia şi jandarmeria au intervenit în forţă pentru a restabili ordinea şi liniştea publică, informează Realitatea TV.

“Încedentul are la bază decesul unui tânăr care s-a produs vineri dimineaţă. Au fost demarate cercetări în caest caz, iar dosarul se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bucureşti în vederea stabilirii autorilor crimei.  Poliţia şi jandarmeria au intervenit cu gaze lacrimogene pentru reinstaurarea ordinii şi liniştii publice. Forţele de ordine acţionează în vederea eliberării drumului blocat. Două autoturisme au fost incendiate, ceea ce a necesitate intervenţia pompierilor”, a declarat Alina Gavril, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Tânărul cu pricina fusese agresat cu câteva zile înainte şi murise vineri, la spital.

Protestatarii au cerut dreptate şi găsirea ucigaşului, la faţa locului fiind mobilizaţi jandarmi şi poliţişti.

Acesta nu este primul scandal provocat de crima din Glina. Vineri seară a avut loc un incident similar. Peste 100 de persoane au blocat drumul din localitate nemulţumite că nu a fost reţinută nici o persoană la o săptămână după o agresiune care a lăsat fără suflare un tânăr de 19 ani din localitate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă