20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecial„Nu se mai poate. Dragomir şi Sandu să-şi dea demisiile!“

„Nu se mai poate. Dragomir şi Sandu să-şi dea demisiile!“

TAS a decis săptămâna trecută să anuleze meciul de baraj pentru menţinerea în Liga 1 dintre Rapid şi Concordia Chiajna, iar consecinţa directă a fost excluderea giuleştenilor din Liga 1.

În locul „alb-vişiniilor” a fost primită Concordia Chiajna, echipă retrogradată la finalul sezonului trecut pe criterii sportive. Astfel, un grup mai mare de 30 de susţinători ai Rapidului au declarat, începând cu miercuri după-amiază, greva foamei la stadionul din Giuleşti.

„Sunt alături de grevişti”

În exclusivitate pentru Sport Total FM, preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti, Dan Teodorescu, care nu se află printre grevişti, anunţă că va face tot posibilul ca această manifestare să fie cunoscută chiar şi în afara României: „Din păcate, nimeni nu-i întreabă de nimic, iar protestul nostru sper să se facă ştiut şi în afara ţării, plus motivul pentru care îl facem. Deşi nu sunt unul dintre grevişti, sunt alături de ei şi voi transmite prin vocea mea tot ceea ce au de spus aceşti oameni”.

Nemulţumiţi de modul în care Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au tratat situaţia în care se afla clubul giuleştean, fanii Rapidului vor să tragă un semnal de alarmă asupra neregulilor din fotbalul românesc şi cer ca cei doi să renunţe la funcţiile deţinute până acum.

„Suporterii sunt în formă foarte bună, îi menţine entuziasmul şi dorinţa de a se face dreptate. Nişte oameni împinşi de foarte multe supărări create de conducătorii fotbalului intern”, a mai spus Teodorescu.

Şeful FRF a dezvăluit că se gândeşte tot mai serios să propună creşterea numărului de echipe din Liga I la 20, chiar din acest sezon, pentru ca Rapid şi CSMS Iaşi să se poată alătura for­maţiilor din primul eşalon. ­„Deja s-a depăşit orice limită a bunului simţ, iar declaraţiile lor (n.r. – Mircea Sandu şi Mitică Dragomir) sunt deja hazlii!

După ei, nimic din ceea ce s-a întâmplat nu are legătură cu nimic, dar restul cluburilor mari care nu mai sunt în Liga 1 ce au făcut? Dimineaţă suntem în Liga 1, la prânz în Liga 2 şi seara suntem din nou în Liga 1. Asta nu se mai poate! Acum se aude de 20 de echipe în Liga 1, dar dacă nu le readuce pe Craiova şi Timişoara, deci 22, tot degeaba”, a mai ­declarat şeful suporterilor giuleşteni.

Se cer demisiile şefilor ­fotbalului!

Suporterii ameninţă că nu vor înceta protestul decât în momentul în care conducerile Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal îşi vor depune demisiile.

„Sperăm ca cei doi să-şi dea demisia, că nu se mai poate. Nu se poate să schimbăm deciziile aşa, peste noapte, pentru că asta nu se mai cheamă Federaţie. Din ce ştiu, nu vor renunţa decât atunci când chiar nu se mai poate”, a mai spus Teodorescu.

În final, Dan Teodorescu a mai spus că în cursul zilei de joi va sosi la stadion şi echipajul medical, care îi va supraveghea pe gre­vişti. „Vor veni câteva ambu­lanţe, în jurul prânzului, şi vor face primele analize celor care sunt în grevă. Nemulţumirea se exprimă, iar cei care vor… să ni se alăture!”, a mai spus Teodorescu, la Sport Total FM.

Cele mai citite

Mădălina Ghenea lămurește “subiectul” Grigor Dimitrov. “Mi se pare că e momentul să clarific”

Mădălina Ghenea a rupt tăcerea și a dezvăluit recent motivele care au stat la baza despărțirii sale de jucătorul de tenis Grigor Dimitrov. Celebra...

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...

Dacă țările occidentale trimit trupe pe teritoriul “fostei Ucraine”, ar însemna că declară război Rusiei, susține Medvedev

Decizia unor țări occidentale de a trimite trupe pe teritoriul "fostei Ucraine" ar echivala cu o declarație de război împotriva Rusiei, susține Dmitry Medvedev,...
Ultima oră
Pe aceeași temă