11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialNoul Angry Birds Epic - Joc de roluri

Noul Angry Birds Epic – Joc de roluri

Cea mai nouă versiune din seria extrem de populară de jocuri "Angry Birds" e disponibilă pentru download, dar dacă vă aşteptaţi la un alt joc în care aruncaţi cu diverse elemente de zidărie în nişte porci neştiutori, vă înşelaţi. De data aceasta veţi mânui săbii şi veţi arunca vrăji. "Angry Birds Epic" este un joc de roluri.

Această schimbare de direcţie, anunţată pentru prima dată în martie, ar fi fost mult mai surprinzătoare dacă Rovio, creatorul francizei, nu ar fi ieşit de pe calea jocurilor bazate pe puzzle-uri de fizică cu jocuri ca "Angry Birds Go," un joc cu curse care îi are ca protagonişti pe coloraţii prieteni cu pene.

În ciuda felului său complet diferit de joc, "Epic" nu se îndepărtează prea tare de cuib atunci când vine vorba de personaje sau acţiune. Răutăcioşii porci au furat din nou ouălele şi tu trebuie să le aduci înapoi – pasărea roşie e acum un cavaler şi se întâlneşte cu cea galbenă care e un vrăjitor.

Jocul pare la fel de vesel ca celelalte din serie şi cu un sfârşit la fel de deschis. Vei merge pe diverse drumuri şi te vei lupta cu grupuri de duşmani presetaţi şi va trebui să strângi resurse pentru a putea să îţi faci upgrade la cască, scut etc.

Normal, tot ce ai nevoie pentru a avansa poate fi găsit în magazinul jocului de unde le poţi cumpăra cu bani adevăraţi sau te poţi folosi de "esenţa prieteniei" donată prin Facebook. Jocul este gratuit pe iOS, Android şi Windows Phone.

Cele mai citite

Robert Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, are probleme serioase de sănătate înainte de alegerile prezdențiale

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi candidat independent la preşedinţia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sănătate...

Roberta Metsola apel către UE să-și respecte promisiunile de ajutor către Ucraina

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a invitat joi Uniunea Europeană să furnizeze ajutorul promis Ucrainei şi să-şi "intensifice" şi mai mult sprijinul său împotriva...

Președintele Atlantic Council l-a decorat pe președintele Iohannis și a subliniat buna colaborare cu SNSPA

Președintele Atlantic Council, Fred Kempe, l-a decorat pe președintele Iohannis și a subliniat buna colaborare dintre Atlantic Council din SUA și Școala Națională de...
Ultima oră
Pe aceeași temă