12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialNouă spitale de urgenţă din Capitală şi Ambulanţa vor asigura asistenţa medicală,...

Nouă spitale de urgenţă din Capitală şi Ambulanţa vor asigura asistenţa medicală, în minivacanța de 1 Mai

Nouă spitale de urgenţă din Capitală şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov asigură asistenţa medicală în perioada minivacanţei de 1 Mai, iar Direcţia de Sănătate Publică asigură, la rândul ei, un serviciu permanent, de joi până duminică, informează Mediafax.

În perioada minivacanţei de 1 mai, de joi până duminică, vor asigura permanent asistenţa medicală Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Ioan", Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie".

Serviciul de Ambulanţă al Bucureşti-Ilfov (SABI) va avea program normal de lucru în perioada 1 – 4 mai, solicitările populaţiei fiind preluate la numărul unic de urgenţă 112. În această perioadă, Serviciul de Ambulanţă va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în Capitală.

"În această perioadă, vom lucra la capacitatea normală, nefiind aprobate recuperări. Totuşi vor fi aduse echipaje din tura liberă, conform legii, pentru evenimente sportive si culturale", a declarat managerul SABI, dr. Alis Grasu.

Totodată, în perioada minivacanţei, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din Sectorul 1.

Cele mai citite

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...

Aeronava cu Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat la București la ora 18.23

Aeronava care aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat, în această seară, în România. Avionul a aterizat la ora 18.23, potrivit antena3.ro. Delegația care...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...
Ultima oră
Pe aceeași temă