11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialNoi dezvăluiri în cazul Mădălina Manole: soţul acesteia a luat Furadanul de...

Noi dezvăluiri în cazul Mădălina Manole: soţul acesteia a luat Furadanul de la fana cântăreţei

La două săptămâni de la moartea Mădălinei Manole detaliile privind decesul ei incep să iasă la iveală. După cum scrie ziarul Libertatea, citat de realitatea.net, Berta Slav, cea care a procurat pesticidul cu care “fata cu părul de foc”, a fost audiată de procurori, vineri, pentru a doua oară. Se pare că aceasta s-ar fi destăinuit unor vecini, cărora le-a spus că i-a dat pesticidul cu care Mădălina Manole a decis să-şi pună capăt vieţii soţului acesteia, Mircea Petru.

Sticla cu substanţa fatală a fost pusă într-o pungă alături de un ceas personalizat pentru Mădălina, o sticlă de vin pentru Petru şi nişte hăinuţe pentru copilul lor, lucruri pe care Berta i le-a dăruit artistei cu ocazia zilei de naştere a acesteia. Se pare că Mădălina a mers cu Petru pentru a lua pachetul de la Berta, însă în timp ce artista a urcat în firma în care lucrează Berta pentru a se întâlni cu aceasta, fana a coborât din clădire şi a mers la maşină soţului cântăreţei şi i-a înmânat pachetul.

Mai mult, Berta le-a mai spus procurorilor că “fata cu părul de foc” i-a spus că nu vrea să facă ea personal comanda pentru pesticid, deoarece nu vrea să afle familia sa. Prietena acesteia a întrebat-o de ce o deranjează ca soţul şi părinţii ei să afle acest lucru, iar Mădălina i-a spus că vrea să le facă o surpriză.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă