28.2 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeSpecialNicușor Dan a descoperit nereguli în Prelungirea Ghencea ale fostei administrații. Ce...

Nicușor Dan a descoperit nereguli în Prelungirea Ghencea ale fostei administrații. Ce alte probleme mai sunt

Anunțul privind stadiul marilor lucrări din București a fost făcut marți de Nicușor Dan. Facem ordine în haosul creat de fosta administrație, a declarat Dan, marți, în cadrul unei conferințe de presă.

Este vorba de stația de epurare de la Glina care va fi gata în 2022 și zona din jurul podului Ghica unde se va putea circula din toamnă.

De asemenea, Nicușor Dan a anunțat că săptămâna aceasta încep lucrările la Prelungirea Ghencea, în timp ce la blocul social din Ghencea operațiunea este în desfășurare.

El a mai afirmat că pus ordine în „haosul creat de fosta administrație”. Primarul general al Capitalei a declarat că fosta administrație a asfaltat mai multe terenuri din Prelungirea Ghencea fără să-i exproprieze pe proprietari, iar aceștia au dat Primăria în judecată.

Anveloparea blocurilor a fost făcută fără a se finaliza lucrările. Este ceea ce a mai găsit actualul primar al Bucureștilor.

„Facem ordine în haosul creat de fosta administrație. Administrația Firea a luat proiecte de la primăriile de sector, de exemplu, anvelopări de blocuri, pe care bineînțeles că nu le-a făcut”, a declarat Nicușor Dan.

Astfel, va urma schimbarea strategiei la PMB.

„Transferăm investițiile mici și medii către primăriile de sector”, a mai spus Nicușor Dan.

Nicușor Dan a prezentat bilanțul primelor 10 luni de mandat în fruntea Primăriei București într-o conferință de presă.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Explozie urmată de incendiu, la o locuință din Tărtășești

O explozie s-a produs, vineri seară, la o locuinţă din Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa, deflagraţia fiind urmată de un incendiu. Pompierii intervin cu mai...

Beneficii incredibile pentru sănătate ale mustului

 Sursă bogată de antioxidanți: Strugurii sunt cunoscuți pentru conținutul lor ridicat de antioxidanți, în special resveratrol, flavonoide și taninuri. Acești antioxidanți ajută la...

Nu am petrecut suficient timp cu familia

Gabriela Firea a făcut dezvăluiri impresionante despre viața de familie și care este cel mai mare regret. Fostul ministru al Familiei spune că...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies