20 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialNico Rosberg, interdicție de la FIFA! Pilotul F1 pregătea o surpriză, după...

Nico Rosberg, interdicție de la FIFA! Pilotul F1 pregătea o surpriză, după triumful Germaniei la CM

Pilotul german de Formula 1, Nico Rosberg, le-a pregătit fanilor de acasă o surpriză, prezentând o cască specială, dedicată triumfului Germaniei la Cupa Mondială. Rosberg urma să poarte casca la Marele Premiu al Germaniei, din acest week-end, dar FIFA i-a interzis acest lucru deoarece a folosit imaginea trofeului CM fără acordul forului fotbalistic.

Nico Rosberg a postat pe contul său de Twitter o imagine cu o cască de Formula 1, creat special pentru a celebra câștigarea Cupei Mondiale de către Germania. "Păcat, mi-ar fi plăcut să port trofeul ca un tribut pentru băieți (n.r. naționala Germaniei). Dar, desigur, respect reglementările", a scris germanul pe contul său.

Casca are imprimat un rotund, asemenea unei mingi de fotbal, care cuprinde drapelul german, anul 2014 și trei stele cu fiecare an în care Germania a mai câștigat titlul mondial: '54, '74 și '90.

FIFA specifică în regulamentul său că orice utilizare, fără aprobarea forului internațional, a mărcilor sale înregistrate este interzisă.

Nico Rosberg va lua startul în circuitul german de Formula 1, între 18-20 iulie, la Hockenheim. El a mai scris într-o altă postare pe Twitter că își dorește să cucerească acest titlu, pentru ca săptămâna să fie una perfectă, după ce s-a căsătorit, Germania a câștigat Cupa Mondială, iar el a semnat un nou contract cu Mercedes.

"Ce săptămână! M-am însurat, Germania a cucerit titlul, iar eu am semnat un nou contract cu Mercedes! Mai trebuie doar să câștig MP-ul meu de acasă."

Nico Rosberg este lider în clasamentul piloților, cu 165 de puncte, cu patru mai multe decât colegul său de echipă, britanicul Lewis Hamilton, ambii la Mercedes.  

Cele mai citite

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...

Avertismentul lui Norbert Wiener

Inteligența artificială a apărut pe o altă linie a abordării raționării decât cea moștenită din cultura clasică. Să amintim câteva momente de cotitură care...

Corvinul Hunedoara a intrat în istorie cu prima Cupă a României câștigată

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi au disputat finalei Cupei României la fotbal, miercuri seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu. După un meci disputat care...
Ultima oră
Pe aceeași temă