17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialNicio victima pe aeroportul din Okinawa

Nicio victima pe aeroportul din Okinawa

Toti cei 165 de pasageri si membri ai echipajului avionului care a luat foc luni dupa aterizarea in Okinawa se afla in siguranta, relateaza Reuters, preluata de Mediafax.

"Toti sunt in siguranta. La bordul avionului nu se mai afla nimeni acum", a declarat un reprezentant al serviciilor de pompieri, iar postul national de televiziune NHK a anuntat ca toti cei 157 de pasageri si opt membri ai echipajului se afla in afara pericolului.
Epava carbonizata a avionului se afla in continuare pe pista aeroportului, dupa stingerea incendiului.

Surse oficiale au declarat ca, dupa ce avionul Boeing 737-800 ajunsese la poarta de debarcare a pasagerilor, dupa un zbor de la Taipei, motorul din stanga a explodat si a luat foc.

"Totul s-a desfasurat conform procedurilor normale. Nu s-a intamplat nimic anormal in timpul zborului", a declarat purtatorul de cuvant al companiei China Airlines, Johnson Sun, adaugand ca nu exista nici un indiciu privind un atac terorist asupra avionului.

Compania aeriana a adaugat ca aparatul trecuse recent printr-un control de intretinere programat.

China Airlines a inregistrat patru accidente mortale in ultimii 13 ani, inclusiv prabusirea unui avion in orasul japonez Nagoya, in 1994, soldata cu moartea a 264 de persoane.

Okinawa este o destinatie de vacanta tot mai populara, frecventata de multi turisti din alte zone ale Asiei, mai ales in ultimii ani, dupa eliminarea restrictiilor de acordare a vizelor.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...

România asigură peste 20% din consumul din UE la carnea de oaie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat, duminică, că România asigură peste 20% din consumul din Uniunea Europeană la carnea de oaie. "Mă bucur că particip...

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă