21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialNici o medalie pentru România în finalele de la kaiac

Nici o medalie pentru România în finalele de la kaiac

Echipajul românesc de kaiac 4, format din Ionel Gavrilă, Ştefan Vasile, Toni Ioneticu şi Traian Neagu, a terminat pe locul 8 finala probei de 1.000 de metri de la Jocurile Olimpice de la Londra.

Echipajul format din sportivii Petruş Gavrilă, Ştefan Vasile, Toni Ioneticu şi Traian Neagu a luat startul pe culoarul 1, după un prim start fals al finalei, având adversari din Cehia, Australia, Ungaria, Slovacia, Germania, Rusia şi Danemarca. Parcursul României pe distanţa de 1.000 de metri a fost următorul: locul 5 la 250 de metri, locul 8 la 500, locul 8 la 750 de metri şi poziţia 8, clasare finală, cu timpul de 2:58.223 minute. Medalia de aur a probei a revenit Australiei (2:55.085 minute), urmată pe podium de Ungaria (2:55.699) şi de Cehia (2:55.850).

În calificări, tricolorii s-au clasat pe locul 4 în prima serie şi pe locul 5 în semifinale.

Echipajul feminin de kaiac dublu al României s-a clasat, joi, pe locul 8 în finala B pe 500 de metri, la Jocurile Olimpice de la Londra.

Iuliana Paleu (21 ani) şi Irina Lauric (19 ani) au luat startul în finala B a probei pe primul culoar, încheind cu timpul de 1:52.468 minute, pe locul 8, după ce la punctul de control intermediar de la 250 de metri se aflau pe poziţia a 6-a.

În calificări, fetele noastre au încheiat pe locul 3 în prima serie, iar în semifinale au fost pe locul 8, ratând finala A. Finala B a fost câştigată de echipajul Belarusului. 

Cele mai citite

Un avion a aterizat forțat pe un teren agricol de pe raza localităţii Vurpăr

Duminică, un avion de dimensiuni reduse a fost nevoit să aterizeze forțat pe un teren agricol în zona localității Vurpăr. Deși situația a fost...

România, aur în „proba regină” a canotajului, la Europenele de la Szeged

Barca feminină de 8+1 a României a cucerit medaliile de aur în finala disputată duminică la Campionatele Europene de la Szeged. România a încheiat...

Gabriela Firea își depune candidatura la funcția de primar general, în prezența lui Ciolacu

Gabriela Firea își depune oficial candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, în ziua de duminică, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfășura la...
Ultima oră
Pe aceeași temă