-0.9 C
Bucharest
Monday, 27 November 2023
HomeSpecialMonica Columbeanu, intrata in politica ca "interfata" lui Neti Meir

Monica Columbeanu, intrata in politica ca “interfata” lui Neti Meir

Candidatul la alegerile prezidentiale, Nati Meir, a anuntat luni ca purtatorul sau de cuvant va fi Monica Columbeanu: "In clipa asta, ea a intrat in politica romaneasca. Din clipa asta s-a facut purtatorul de cuvant al meu, al candidatului la presedintie din Romania", a declarat fostul deputat, intr-o conferinta de presa. La randul sau, Monica Columbeanu a declarat ca va fi "interfata domnului Nati Meir", relateaza Mediafax si Hotnews.

"Am inteles ca functia mea ar fi de purtator de cuvant, asadar de transmitere de mesaje. Voi fi interfata domnului Nati Meir, interfata domnului cu dumneavoastra", a aratat Monica Columbeanu, precizand ca onorariul este "o chestiune confidentiala". "Este o mare sansa pentru mine aceasta sansa pe care mi-a dat-o domnul Nati Meir."

Fostul deputat Nati Meir a declarat ca i-a fost foarte greu sa o convinga sa accepte postul, insa finalul este foarte important, iar ei formeaza in prezent un tandem: "Si cu ea am stat de vorba foarte mult, si cu sotul ei, si cand mi-a dat acordul am stiut ca am facut istorie pentru Romania."

Cele mai citite

Suveraniștii vor să lanseze lebăda albă în viitoarea baltă electorală

Blocul Suveranist Român a primit botezul în weekend. Șapte partide și-au unit destinul. Prin anunțul făcut de Eugen Orlando Teodorovici, la conferința de lansare...
Ultima oră
Pe aceeași temă